fbpx

Natuurlijke vetverbranders

Geschreven door Redactie FITsociety
Geschatte leestijd: 2 minuten

Vet verbranden zonder dat je er echt iets voor moet doen is natuurlijk een prachtig ideaal. Dat willen we allemaal wel. Het mooie aan dit ideaal is, dat het nog kan ook! Er bestaan natuurlijke vetverbranders die je gemakkelijk helpen om vet en kilo’s kwijt te raken. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je het eten van deze natuurlijke vetverbranders combineert met een gezonde dosis sporten, maar het zal je in ieder geval een extra handje helpen.

Natuurlijke vetverbranders

Peer
Als je wat kilo’s kwijt wil kan je het beste elke dag 1 á 2 peren eten, peren bevatten namelijk veel gezonde vezels. Door elke dag peren te eten heb je een volgevoel en grijp je niet snel naar andere voedingsmiddelen. Je moet een peer wel met schil eten, daar zitten de meeste voedzame stoffen en vitamines in verwerkt.

Mango
Spiercellen worden met behulp van mango gevoed met glucose en er wordt geen energie naar je vetcellen gebracht. Mango zorgt dus wel voor groei in je spiermassa maar zorgt niet voor vetcellen.

Pijnboompitten
Pijnboompitjes zitten vol Erskine. Deze erksine zorgt ervoor dat het lichaam de afgifte van een hormoon aanmaakt wat direct zorgt voor een verminderde eetlust. Dit draagt bij aan een natuurlijke vetverbranding. Het is daarbij ook een voedingsmiddel dat gemakkelijk in allerlei verwerkt kan worden.

Walnoten
In walnoten zit een stof die de eetlust enorm wegneemt. Bij plotselinge honger kan je het beste wat walnoten nemen, deze halen meteen het hongergevoel weg.

Zwarte bessen
De meeste mensen (vooral mannen) hebben een tekort aan Vitamine C. Het menselijk lichaam verbrand moeilijker vet zonder Vitamine C. Zwarte bessen kunnen dit tekort tegengaan en vetverbranding stimuleren.

Eieren
Je denkt er niet in eerste instantie aan dat eieren bij afvallen. Maar gebakken eieren als ontbijt zijn een ideale manier om gewicht te verliezen. Het blijkt dat eieren zorgen voor een verminderde eetlust de gehele dag.

Groene thee
Thee zorgt ervoor dat je darmen minder vet opnemen. Het zorgt ervoor dat je afvalt als je bij elke maaltijd thee drinkt. Thee zorgt ook voor een verhoogd energieverbruik.

Olijfolie
Als je (bak)boter vervangt door olijfolie vervang je verkeerde vetten voor gezonde natuurlijke plantaardige vetten die gezond zijn voor je lichaam en je spieren extra kracht geven.

Rucola sla
Als je graag salade eet dan kan je ‘normale’ sla het beste vervangen voor rucola. Rucola zorgt voor een verhoogde metabolisme. Dit verhoogde metabolisme zorgt voor extra energieverbruik van de spiercellen en verhoogt de vetverbranding.

Kikkererwten
Een natuurlijke gezonde variant op de koolhydraatrijke pasta en aardappels zijn kikkererwten. Kikkererwten bevatten veel eiwitten en zijn rijk aan gemakkelijk verteerbare vezels. Kikkererwten zorgen voor een versnelde stoelgang en een vol gevoel.

Andijvie
Andijvie bevat enorm veel Vitamine K. Vitamine K remt het vetweefsel en zorgt ervoor dat voedingstoffen beter worden opgenomen door je spieren.

Kokosolie
Kokosolie is een van de gezondste oliën die er bestaat en bevorderd de werking van de schildklier. Daarnaast zorgt stukken kokosnoot voor een verminderd hongergevoel.

Avocado
Avocado zit vol omega-9 vetzuren die ervoor zorgen dat vetten worden omgezet in extra energie. Daarnaast verlaagt het je cholesterol gehalte in je bloed.

girl-2

Ben je op zoek naar een Coach of Personal Trainer?

  • Gratis matchingservice
  • Afgestemd op Jouw Unieke Behoeften
  • Expert coaches beschikbaar
Zoek voor mij een Coach
girl

Personal Trainer? Bekijk de Alles-in-één trainings- en voedingssoftware!

Geheel vernieuwde versie met alles wat je nodig hebt om je personal training nog persoonlijker te maken en je business te automatiseren.
Vanaf het voorjaar van 2024 beschikbaar voor iedereen, meld je aan voor een speciale lanceringskorting.

Aanmelden lanceringskorting
  • Vet verbranden
Freek says:

Goede dag Goed artikel ik ben 54 en bezig voor een Six pack dit gaat mij zeker helpen een vraag over Avocado ik heb gehoord dat deze er vet zijn hoe vaak in de week kan ik deze eten

Reactie op: 2023-03-21 09:23:02

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen