Mr Olympia 2012

Winnaar Mr Olympia 2012 bekend

Afgelopen weekend was het zover. De strijd om de meest prestigieuze bodybuilding titel zou dit weekend beslecht worden: het Mr. Olympia 2012 weekend. Kan de winnaar van vorig jaar, Phil Heath, zijn titel verdedigen? Of is het Kai Greene die er dit jaar met de titel vandoor gaat?

En de winnaar is… uiteindelijk toch de trainingspartners van Jay Cutler en titelverdediger van vorig jaar geworden: Phil Heath, the Gift, is de Mr Olympia 2012!

Update: inmiddels zijn we wat verder in de tijd en is ook de winaar Mr Olympia 2013 bekend. 

Jay Cutler

Het was al in eerder bekend dat viervoudig winnaar Jay Cutler dit keer niet mee zou strijden om de Mr Olympia 2012 titel, vanwege een biceps blessure. Er gaan geruchten dat Jay Cutler hierdoor niet meer terug op het podium terug te zien zal zijn. Opvallend is dat na Phil Heath en Kai Greene, de derde plek wordt ingenomen door nieuwkomer Shawn Rhoden. Dexter Jackson en Branch Warren moeten het doen met respectievelijk de vierde en vijfde plek.

Mr Olympia 2012 uitslag

De gehele uitslag van de Mr Olympia 2012 vind je hieronder. Wil je de uitslag van dit jaar vergelijken met die van 2011? Check dan de Mr Olympia 2011 uitslag.

1 – Phil Heath
mr-olympia-2012-phil-heath2 – Kai Greene
3 – Shawn Rhoden
4 – Dexter Jackson
5 – Branch Warren
6 – Dennis Wolf
7 – Toney Freeman
8 – Evan Centopani
9 – Johnnie Jackson
10 – Lionel Beyeke

(bron: bodybuilding.com)

Foto’s Mr Olympia 2012

Ben jij een personal trainer?

Ga dan gratis aan de slag met ons trainingsplatform

Ontdekken

Plaats een reactie