fbpx

Zoek naar Personal Trainers & Sport Bedrijven

Op zoek naar deskundige begeleiding voor jouw gezondheid? Op deze pagina kun je gemakkelijk een coach of bedrijf vinden die aansluit bij jouw specifieke behoeften. Heb je liever dat wij je helpen bij het zoeken naar een geschikte coach? Meld je dan gratis en vrijblijvend aan voor onze personal trainer matching.

Coach naam
Plaats

Waar bent u naar op zoek

Coach type

Lessen

Expertise

Onze selectie personal trainers

Project New Me

Marknesse
Personal Coach
Wij zijn de Personal Trainers van Project New Me. Beide geven we persoonlijke begeleiding in training, maar er is veel meer nodig om een doel te halen dan alleen trainen. Als Personal Trainer komt er meer bij kijken, elk persoon heeft zijn eigen doelen, issues, klachten en aandacht nodig. Wij zijn zeer betrokken bij de […]
Bekijk deze Coach

Christian De Die

Terneuzen
Personal Coach
Ik ben Christian de Die, 24 jaar oud en in 2016 gestart met mijn eigen onderneming. Mijn passie is om mensen te begeleiden naar een gezondere leestijl. Heb jij bepaalde sportieve doelstellingen, stuur mij dan een berichtje om te kijken wat de mogelijkheden zijn om die doelen te kunnen bereiken!
Bekijk deze Coach

Inez Schuitema

Groningen
Personal Coach
Personal Trainer sinds 2014. Gespecialiseerd in het ontwikkelen van individuele trainingsprogramma’s. Trainen aan de hand van wetenschappelijk bewezen informatie, zonder bullshit.
Bekijk deze Coach

Niek Mulder

Eemnes
Personal Coach
Gedreven door zijn passie voor menselijke prestatie heeft hij op eigenwijze een bewezen visie en methode gecreëerd op het gebied van trainen, bewegen en belasten van mensen.
Bekijk deze Coach

Nicky van Soest

Eck en Wiel
Personal Coach
Vanaf jongs af aan zitten sporten in mijn bloed. Vanaf mijn 6de jaar ben ik gestart met voetballen en nu ben ik nog steeds regelmatig te vinden op het voetbalveld. Al jaren ben ik fanatiek in de sportschool. Gemiddeld 4 á 5 keer per week plan ik een intensieve krachtsessie in. Daarnaast geef ik zelf […]
Bekijk deze Coach

Toine Peters

cuijk
Personal Coach
Medisch fitness instructeur, personal trainer
Bekijk deze Coach
1 2 3 42