fbpx
Adriana Lima workout

Adriana Lima workout

Geschreven door Redactie FITsociety
Geschatte leestijd: 2 minuten

Adriana Lima is een Braziliaans model en actrice en het best bekend als Victoria’s Secret Angel van 1999 tot 2018. Ze was het langstlopende model voor Victoria’s Secret.

adriana lima

Adriana Lima (12 juni 1981) is een Braziliaans model, meest bekend als ‘Angel’ van Victoria’s Secret. Ook is ze vertegenwoordigster geweest van het merk Maybelline New York van 2003 tot 2009. Op haar vijftiende veroverde Adriana Lima de eerste plek in de Supermodel of the World-competitie van Ford, het daar op volgende jaar werd ze tweede, waarna ze een contract aangeboden kreeg van Elite Model Management in New York City.

Adriana Lima biografie

Lima is waarschijnlijk het meest bekend van haar werk voor lingeriemerk Victoria’s Secret. Haar eerste modeshow liep ze in 1999, en sinds ze ook gecontracteerd is als “Angel” vanaf 2000, heeft ze op verschillende shows gestaan. De jaren 2003, 2007 en 2008 heeft ze daarnaast ook de Victoria’s Secret-show geopend. Lima heeft verschillende tv-spotjes gemaakt, waaronder de “Angel in Venice”-reclame van 2003 met Bob Dylan en haar Super Bowl XLII-spot. Die werd die avond gezien door 103,7 miljoen kijkers. In 2008 presenteerde ze het programma “What is Sexy?” voor het E! Entertainment Network. Aan het einde van 2008 droeg ze tijdens de Victoria’s Secret-modeshow de “Fantasy Bra”, die meer dan 1 miljoen euro kostte. Daarnaast lanceerde ze in 2009 een nieuwe make-up-lijn “Christian Siriano for VS Make-up”.

Lima trouwde op 14 februari 2009 met de Servische basketballer Marko Jarić. Ze kregen datzelfde jaar een dochter.

Trainingsschema Adriana Lima

Adriana haar favoriet is boksen, hoewel ze in het verleden juist erg veel deed qua spinning en yoga. Ze houdt van boksen en dat is een hoge calorieverbrander als het rigoureus gedaan wordt. De training van Adriana Lima bevat naast het boksen ook touwtje springen en voornamelijk oefeningen met haar eigen lichaamsgewicht.

Goede lichaamsgewicht oefeningen die in haar workout zitten zijn: squats, squat sprongen, lunges, push-ups, dips en pull-ups. Ze zegt zelf dat ze niet van gewichten houdt en ook niet van machines. Alles wat ze doet is met haar eigen lichaamsgewicht.

Er zijn verschillende manieren om te trainen met je eigen lichaamsgewicht en zelfs de bekende brunette supermodel doet de net genoemde oefeningen met een flinke intensiteit.

Veel vrouwen doen dips maar ze doen dit met te weinig intensiteit en niet met de optimale lichaamshouding. Hierdoor halen ze minimale resultaten. Hetzelfde geldt voor de push-ups en de lunges. Veel vrouwen gaan hiermee aan de slag zonder dat ze de spieren voelen werken.

Adriana Lima Workout

Voedingschema Adriana Lima

Ontbijt

Typisch Adriana eet een eiwit, havermout en rozijnen of muesli met yoghurt voor het ontbijt. Samen met wat ze pikt eten ze heeft een aantal koffie met magere melk in zit!

Lunch

Een portie van diverse soorten vlees (vis, kalkoen, rundvlees) met wat groenten!

Snacks:

Rauwe groenten zoals komkommers en wortelen. Ze doet genieten van haar zoete tand met chocolade ook! Ze heeft ook een dagelijkse lepel ruwe honing uit te leggen “het je immuunsysteem helpt.”

Diner

Een kleine salade. Ze zegt zelf dat ze beter slaapt ’s nachts als ze licht eet!

girl-2

Ben je op zoek naar een Coach of Personal Trainer?

  • Gratis matchingservice
  • Afgestemd op Jouw Unieke Behoeften
  • Expert coaches beschikbaar
Zoek voor mij een Coach
girl

Personal Trainer? Bekijk de Alles-in-één trainings- en voedingssoftware!

Geheel vernieuwde versie met alles wat je nodig hebt om je personal training nog persoonlijker te maken en je business te automatiseren.
Vanaf het voorjaar van 2024 beschikbaar voor iedereen, meld je aan voor een speciale lanceringskorting.

Aanmelden lanceringskorting
  • Fit worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen