fbpx
Halle Berry workout

Halle Berry workout

Geschreven door Redactie FITsociety
Geschatte leestijd: 2 minuten

Berry heeft een Engelse moeder en een Afro-Amerikaanse vader. Voor ze actrice werd, deed ze mee aan missverkiezingen, waaronder Miss Teen All-American. Vervolgens werd ze ook model. Berry deed in 1986 mee aan de Miss USA-verkiezing, waarin ze tweede werd.

Halle Berry

Halle Berry biografie

In 1989 kreeg Berry haar eerste rol in de televisieserie Living Dolls, een spin-off van Who’s the Boss?. De serie hield niet meer dan twaalf afleveringen stand. Haar filmdebuut volgde in 1991 als drugsverslaafde in Jungle Fever van Spike Lee. Het jaar daarop stond ze tegenover Eddie Murphy in Boomerang. In 1993 speelde ze een jonge slavin in Alex Haleys miniserie Queen.

Berry verscheen in 1994 in een filmversie van The Flintstones als secretaresse Rosetta Stone, waarmee ze ook een jeugdig publiek bereikte. Het jaar daarop kreeg ze gemengde kritieken voor haar rol in het drama Losing Isaiah, met Jessica Lange als tegenspeelster. Haar ster was niettemin rijzende. In 1999 speelde ze Dorothy Dandridge in de televisiefilm Introducing Dorothy Dandridge, waarvoor ze een Golden Globe en een Emmy Award won. Privé ging het haar even minder voorspoedig. In februari 2000 reed ze door rood en veroorzaakte daarmee een auto-ongeluk, waarvan ze wegreed voor de politie er was.
Datzelfde jaar speelde ze superheldin Storm in de filmadaptatie van de striptitel The X-Men van Marvel Comics. Deze rol vertolkte ze ook in de vervolgen X2: X-Men united) (2003) en X-Men: The Last Stand (2006).

In 2001 speelde ze in Swordfish, een film die vooral werd gepromoot als de eerste film waarin Halle Berry haar borsten ontblootte. Voor deze dertig seconden durende scène kreeg ze naar verluidt een half miljoen dollar extra betaald.

Op 3 april 2007 kreeg Halle Berry een ster op de beroemde Hollywood Walk of Fame.

Halle Berry is twee keer getrouwd geweest, van 1992 tot 1996 met honkbalspeler David Justice en van 2001 tot 2005 met muzikant Eric Benét. Momenteel heeft zij een relatie met de Canadees Gabriel Aubry

Trainingsschema Halle Berry

Halle Berry volgde het 5 Factor Fitness plan om in vorm te komen voor haar rol in de film Catwoman en Harley Pasternak. De personal trainer en dieet adviseur hielpen haar bij het krijgen van haar droom-achtige figuur.

Het 5 Factor Fitness plan:

Het Halle Berry’s workout plan vereist geen berekeningen, vermoeiende oefeningen of honger. Door zijn eenvoud kan het opgenomen worden in je dagelijkse training en levensstijl. Je kan thuis blijven omdat je alleen gebruik hoeft te maken van hatlert en een bankje.

Het plan houdt het volgende in:

Stap 1.

Cardio warming-up (je spieren worden voorbereid op het versterken van oefeningen, het verbetert de doorbloeding en verhoogt de hartslag)

Stap 2.

Upper-body toning oefeningen
(bicep krullen, hef-en push-ups)

Stap 3.

Lagere-body krachttraining (step-up met krullen, bal knie te verhogen)

Stap 4.

Midsection (kern) oefening (buikspieroefeningen, diverse ball crunches of zittende kantbonen)

Stap 5.

Vetverbrandende cardio

Vijf minuten zijn gewijd aan elke fase en richt zich op toning oefeningen. Op deze manier zul je je niet zo gemakkelijk gaan vervelen.

Pasternak raadt aan deze training slechts 5 keer per week te doen en je lichaam 2 dagen per week met rust te laten

Halle Berry’s workout plan werkt goed wanneer je het doet op hoge of lage intensiteit. Afhankelijk van je doel kun je slechts 25 minuten of 40 minuten per dag besteden aan deze oefeningen.

Beginners kunnen de beginfase verlengen todat ze wennen aan de training. Het kan daardoor korter zijn, maar je werkt toe naar hetzelfde resultaat.

girl-2

Ben je op zoek naar een Coach of Personal Trainer?

  • Gratis matchingservice
  • Afgestemd op Jouw Unieke Behoeften
  • Expert coaches beschikbaar
Zoek voor mij een Coach
girl

Personal Trainer? Bekijk de Alles-in-één trainings- en voedingssoftware!

Geheel vernieuwde versie met alles wat je nodig hebt om je personal training nog persoonlijker te maken en je business te automatiseren.
Vanaf het voorjaar van 2024 beschikbaar voor iedereen, meld je aan voor een speciale lanceringskorting.

Aanmelden lanceringskorting
  • Fit worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen