fbpx
 • Home
 • >
 • Online Cursus Voeding & Fitness

Online Cursus
Voeding & Fitness

 • Online cursus
 • 11 Modules & 62 Lessen
 • 10 uur aan video’s
 • Start wanneer het jou uitkomt

Begin vandaag nog met de cursus 'Start van Jouw Droomlichaam'

Leer zelfstandig wat voeding met je kan doen en wat de beste manier is om te trainen.
Start direct met de cursus

Ben je niet té afhankelijk van externe factoren?

Je sportschoolabonnement of dieetplan gaat je niet automatisch gezond en fit maken. Die zijn slechts hulpmiddelen. En als je alleen maar de laatste trends of je favoriete fitnessinfluencer volgt, loop je altijd achter de feiten aan en ben je volledig afhankelijk van hun adviezen. Wat gebeurt er als deze bronnen niet meer beschikbaar zijn? Kun je dan nog steeds zelfstandig gezonde keuzes maken?

img-02

Start van je Droomlichaam

Met de cursus ‘Start van je Droomlichaam’ leer je zelfstandig een gezonde levensstijl te ontwikkelen. Je leert zowel de fundamentele principes van voeding als de technische aspecten van fitness kennen, op zowel macro- als microniveau. Je ontdekt hoe je jouw lichaam en gezondheid op een optimale manier kunt beïnvloeden, welke richting je uit moet met je trainings- en voedingskeuzes, hoe je de beste methodes voor jouw doelen vindt, en wanneer je bepaalde strategieën moet toepassen – of juist vermijden. Jij leert onafhankelijk en volgens jouw eigen inzichten een gezonde levensstijl te hanteren, los van externe invloeden.

s-img-16

Waarom hebben we deze cursus gemaakt?

In de huidige wereld, waar informatie overal en altijd beschikbaar is, zien we een overvloed aan adviezen over voeding en fitness. Deze overvloed kan vaak verwarrend en tegenstrijdig zijn. Veel mensen vinden het moeilijk om te bepalen welke informatie betrouwbaar is en welke strategieën het beste bij hun unieke levensstijl passen. Dit heeft geleid tot een groeiende behoefte aan heldere en praktische richtlijnen op het gebied van voeding en fitness.

Ons doel is om mensen de kennis en vaardigheden te bieden die ze nodig hebben om zelfverzekerd keuzes te maken over hun gezondheid en welzijn. Een goede gezondheid gaat niet alleen over wat je eet of hoe vaak je sport, maar ook over het ontwikkelen van een positieve mindset en het begrijpen van de principes achter gezonde keuzes. Deze cursus is gemaakt al deze informatie op een overzichtelijke en gemakkelijke manier beschikbaar te maken voor iedereen.

Dit ga je leren in de cursus

In deze modules leer je over de voordelen van fitness, maak je kennis met trainingstechnieken en ontdek je hoe je jouw workouts optimaal indeelt voor maximaal resultaat. Begrijp het belang van progressive overload voor spieropbouw en hoe je reps, sets, en rust in jouw training kunt optimaliseren. Ontdek het belang van herstel en de voordelen van dagelijks 10.000 stappen zetten, inclusief praktische tips om dit doel te bereiken.

Fitness muscle acceleration

 1. Voordelen fitness
 2. Begrippen Trainingstechnieken
 3. Training indeling voor optimaal resultaat
 4. Progressive overload de weg naar spiermassa
 5. Lengte van jouw schema
 6. Reps, sets en rust tijdens de training
 7. Herstel

Gezondheid bewegingsoptimalisatie

 1. Het belang van beweging voor de gezondheid
 2. De voordelen van 10k stappen per dag
 3. Het 10k stappen doel
 4. Praktische tips voor het behalen van 10k stappen per dag

In deze modules duik je in de kracht van voeding, leer je over energiebalans en de belangrijke rollen van eiwitten, vetten en koolhydraten. Je ontdekt de optimale macroverdeling en het belang van vitamines, mineralen, en hydratatie. Ook krijg je inzicht in hoe alcohol je gezondheid beïnvloedt, leer je etiketten lezen en maak je gezonde keuzes in de praktijk. Daarnaast verkennen we de wereld van supplementen, waaronder creatine, eiwitten, aminozuren, en meer, om jouw voedingsstrategie te versterken.

De kracht van voeding

 1. Energie balans
 2. Eiwit
 3. Vet
 4. Koolhydraten
 5. Macro verdeling
 6. Vitamines & mineralen
 7. Vocht
 8. Alcohol (extra)

Etiketten Lezen

 1. Ingrediënten lijst
 2. Misleidingen + Hoe maak je een gezonde keuze?
 3. Hoe maak je gezonde keuzes in de praktijk
 4. Food swaps (supermarkt)

Supplementen

 1. Creatine
 2. Eiwitten
 3. Aminozuren
 4. Vitamines & Mineralen
 5. Overige supplementen

In deze modules verkennen we de kracht van de mindset. Je leert over bewustwording en zelfreflectie, begrijpt hoe gedachten je gedrag beïnvloeden, en hoe je de baas kunt worden over je eigen gedachten. We behandelen de ontwikkeling van een groeimindset, die essentieel is voor persoonlijk en professioneel succes. Verder verdiepen we ons in discipline, het stellen van doelen en het ontdekken van je ‘waarom’, de drijfveer achter je ambities en acties. Deze kennis vormt de basis voor succes in elk aspect van je leven.

Mastermind Mastery

 1. Inleiding van de cursus
 2. Het begrijpen van de mindset
 3. Bewustwording & Zelfreflectie
 4. Gedachtes op je gedrag
 5. De Baas in je hoofd worden
 6. Mindset Groeier

Basis voor succes

 1. Discipline
 2. Doelen stellen
 3. Why

In deze modules ontdek je de geheimen van slaaphacking, waaronder het belang van slaap, tips voor beter slapen, de invloed van cafeïne en slaapstrategieën voor wisselende diensten. We behandelen ook energiebeheer, stressvermindering en bieden inzichten over mindfulness.

Daarnaast focussen we op het verhogen van je productiviteit. Je leert wat productiviteit inhoudt, hoe je efficiënter taken kunt volbrengen en je ontvangt persoonlijke tips om je dagelijkse productiviteit te boosten.

Slaap Hacking

 1. Waarom is slaap zo belangrijk?
 2. Praktische tips voor beter slapen
 3. Caffeïne en slaap
 4. Slaap wisselende diensten
 5. Tools voor slaap

Energie optimalisatie

 1. Basis principes voor energie
 2. Energie audit

Stress Remover

 1. Stress inleiding
 2. Wat is stress?
 3. Wat doet stress met je gezondheid?
 4. Wat doe je tegen stress?
 5. Mindfulness

Productiviteit booster

 1. Productiviteit inleiding
 2. Wat is productiviteit
 3. Getting things done
 4. Persoonlijke tips voor productiviteit
 5. Productiviteit beoefenen

Cursus 'Start van Jouw Droomlichaam'

 • Start wanneer het jou uitkomt
 • Ontwikkel jezelf
 • Opgesteld door experts
Koop de cursus deze cursus voor € 99,-

Wat cursisten zeggen over deze cursus

Een Game-Changer!

Deze cursus was een echte game-changer voor mij. Elke module bood praktische, toepasbare kennis die mijn dagelijkse routine heeft getransformeerd. Vooral de slaaphacking en productiviteitstips waren geweldig. Een must voor iedereen die zijn levenskwaliteit wil verbeteren! - Youssef El Amrani

Uitstekende Inhoud, Echt Waardevol

Ik ben zo blij dat ik in deze cursus heb geïnvesteerd. De inzichten over stressmanagement en energiebeheer waren ongelooflijk waardevol. Ook de mindfulness-technieken hebben me geholpen om meer ontspannen en gefocust te zijn. - Pieter van der Meer

Een Compleet Pakket

Deze cursus gaat verder dan alleen theorie; het biedt echte, toepasbare strategieën. De lessen over het stellen van doelen en het beheersen van stress waren bijzonder verhelderend en direct toepasbaar in mijn dagelijks leven. - Noah Dijkstra