fbpx
Afvallen met Slim Belly

Afvallen met Slim Belly

Geschreven door Redactie FITsociety
Geschatte leestijd: 2 minuten

Slim Belly, een nieuwe manier die plaatselijk vet verbranden mogelijk zou kunnen maken. Althans dat beweren de makers van Slim Belly. De belofte is niet alleen plaatselijk minder vet, maar zelfs 9 centimeter buikomvang verliezen in 1 maand tijd. Wij hebben de oplaasbare band sceptisch bekeken en nader onderzoek gedaan naar de werking van Slim Belly.

Wat is Slim Belly

Je kan het niet kopen of bestellen. Wat is het dan wel? Slim Belly is een oplaasbare band die je om je middel doet en alleen bij gespecialiseerde sportscholen kunt gebruiken. Binnen deze gespecialiseerde sportscholen krijg je begeleiding en uitleg over de werking en kun je zelf met de band aan de slag gaan. Alvorens je start met sporten doe je eerst de Slim Belly band die voorzien van luchtkamers om je buik en deze sluit je aan de achterkant. Dit gebeurt met klittenband. Aan de voorkant van je band zitten een aantal ventielen. Zodra je de band om hebt gedaan en deze zit goed zonder dat deze teveel beweegt, kun je aan de slag.

Hardlopen op de loopband, fietsen op de hometrainer of een stukje op de crosstrainer, je hebt de keuze uit deze sportieve activiteiten. Het verschil met een reguliere sportschool is dat er aan al deze apparaten kastjes zijn voorzien met 2 slangen. Deze koppel je aan de ventielen aan de voorkant van je band. Zodra jij gaat sporten, wordt de band opgeblazen en loopt de band ook leeg.

Werking van Slim Belly

Het principe achter het opblazen en leeglopen van de band is dat het dient als een massage voor het buikvet rondom je middel. Dit zou de bloedsomloop in je buik weer moeten stimuleren wat weer kan leiden tot een betere vetverbranding. Dit voel je doordat je buik warm wordt tijdens het sporten. Op die manier zou je dus plaatselijk vet moeten kunnen verbranden, volgens de makers van Slim Belly.

Het idee is niet helemaal nieuw. Er zijn meer van deze zweetbanden en saunabanden zoals: de Sauna Band/ Zweet pakzweet. Ook de makers hiervan beloven dat de pondjes eraf vliegen en hebben zelfs een warmteregelaar.

Uw vet zal smelten en voordat u het in de gaten heeft, heeft u het strak gevormde lichaam dat u altijd al wilde hebben. 

Yeah right… Terug naar Slim Belly, want naast het verbeteren van je doorbloeding door middel van de band is het ook de bedoeling dat je gaat bewegen. Deze beweging dient op een intensiteit uitgevoerd te worden waardoor je algehele vetverbranding gestimuleerd wordt. Op deze manier werk je op 2 manieren aan je vetverbranding. Klinkt goed toch?

Slim Belly review

Het idee achter de Slim Belly band is erg aansprekend voor mensen die plaatselijk vet willen verbranden. Elk jaar komt er wel een nieuwe trend op het gebied van plaatselijk vet verbranden en wij zien de opkomst van deze sauna band ook als een trend. Veel gebruikers van de Slim Belly band merken echt verschil rondom hun buikgebied. De vraag is of dit komt doordat het vet rondom de buik is afgenomen of dat er plaatselijk iets anders (vocht) is afgenomen.

Het is goed dat je tijdens het gebruik van de band om je middel ook dient te sporten. Alleen de band en cardiotraining is in onze ogen niet voldoende. Immers, je gewicht en hoeveelheid vet is in grote mate afhankelijk van de hoeveelheid calorieen die je dagelijks eet. Daarin schiet Slim Belly tekort en vinden wij het een leuke gadget voor diegenen die erin geloven, maar wij slaan deze trend over.

girl-2

Ben je op zoek naar een Coach of Personal Trainer?

  • Gratis matchingservice
  • Afgestemd op Jouw Unieke Behoeften
  • Expert coaches beschikbaar
Zoek voor mij een Coach
girl

Personal Trainer? Bekijk de Alles-in-één trainings- en voedingssoftware!

Geheel vernieuwde versie met alles wat je nodig hebt om je personal training nog persoonlijker te maken en je business te automatiseren.
Vanaf het voorjaar van 2024 beschikbaar voor iedereen, meld je aan voor een speciale lanceringskorting.

Aanmelden lanceringskorting
  • Afvallen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen