fbpx
  • Home
  • >
  • De beste fitness software voor jouw bedrijf

FITsociety Fitness Software

Of je nu net begint als personal trainer, online coach, bootcamp instructeur of een ervaren fitness professional bent, fitness software is essentieel voor je bedrijf.

In het begin kan het zijn dat de focus niet direct ligt op administratieve taken, facturatie, marketing of het automatiseren van bedrijfsprocessen. Deze punten zijn wel heel belangrijk voor de efficiëntie en groei van je bedrijf. Naarmate je bedrijf groeit en je meer tijd kwijt bent aan administratie, is het een goed moment om na te denken over het implementeren van fitness software. Deze software kan helpen bij het stroomlijnen van je bedrijfsvoering.

Het is belangrijk om software te kiezen die flexibel en schaalbaar is, zodat het kan meegroeien met je bedrijf, of je nu een starter bent of een ervaren professional. De nieuwe FITsociety software kan je hierbij ondersteunen. De software zal helpen om je bedrijf efficiënter te beheren en meer tijd te besteden aan wat je het liefste doet: mensen helpen hun doelen te bereiken.

hero
img-04

Wat kun je oplossen met Fitness Software?

Fitness software is een essentiële tool voor fitness professionals, die het beheer van klantinformatie, planning en betalingen stroomlijnt. Het maakt het creëren van gepersonaliseerde trainings- en voedingsplannen mogelijk en vergemakkelijkt het volgen van klantvoortgang. Dit verbetert de klanttevredenheid en resultaten. De software biedt ook cruciale bedrijfsinzichten, ondersteunt besluitvorming voor groei en bespaart tijd door administratieve taken te verminderen. Hierdoor kunnen trainers meer focussen op klantbegeleiding en bedrijfsuitbreiding, waardoor fitness software een onmisbare hulp is voor het efficiënt runnen en laten groeien van een fitnessonderneming.

Probeer het nu 14 dagen gratis
img-01

Ledenadministratie en facturatie

Het efficiënt beheren van ledenadministratie en facturatie is cruciaal voor de fitness- en personal trainingbranche. Door het gebruik van de FITsociety software kunnen deze processen aanzienlijk worden vereenvoudigd, waardoor je tijd bespaart en fouten minimaliseert. Dit stelt je in staat om je te focussen op het verbeteren van diensten en het uitbreiden van je klantenbestand. Een goed georganiseerde administratie zorgt voor een helder financieel overzicht en versterkt je professionaliteit naar leden toe. Zo draagt effectieve ledenadministratie en facturatie bij aan een soepele bedrijfsvoering en een betrouwbare uitstraling van je onderneming.

Probeer het nu 14 dagen gratis
hero-img

Communicatie

FITsociety Messenger, ingebouwd in fitness software, vereenvoudigt de communicatie tussen trainers en klanten via één-op-één chats en groepsgesprekken. Deze functie is cruciaal voor het delen van tips, het beantwoorden van vragen, en het bieden van motivatie binnen een ondersteunende fitnessgemeenschap. Het stelt trainers in staat om persoonlijke begeleiding te bieden en snel in te spelen op individuele behoeften, wat essentieel is voor het verhogen van klanttevredenheid en het bevorderen van een actieve deelname. Daarmee is de FITsociety Messenger een onmisbaar onderdeel van de fitness software, dat bijdraagt aan een sterke band tussen leden en trainers en iedereen helpt gemotiveerd te blijven.

Probeer het nu 14 dagen gratis
s-image-03

Trainingsschema maken met fitness software

Naast facturatie en administratie en communicatie kun je tegenwoordig ook fitness software pakketten aanschaffen waarin je trainingsschema’s kunt maken. De meest gebruikte manier om trainingsschema’s te maken is nog steeds excel, maar dit is niet heel gebruiksvriendelijk. In tijden dat klanten alles via hun telefoon doen is het geen verkeerde gedachte om in fitness software te investeren waarbij je ook fitnessschema’s kunt maken voor klanten.

Binnen FITsociety kun je een fitness schema maken voor klanten, aanpassingen aanbrengen, progressie en resultaten bijhouden én jouw eigen fitness oefeningen met video’s toevoegen. Werk je met bepaalde templates? Dan kun je deze eenmalig aanmaken en opslaan zodat je deze later nog een keer kunt gebruiken voor andere klanten. Zo houd je meer tijd over en kun je meer tijd besteden aan de leuke dingen van het vak.

Probeer het nu 14 dagen gratis
img-02

Voedingsschema maken

Er zijn door de jaren heen veel software oplossingen verschenen voor het maken van voedingsschema’s. Veel van deze software pakketten werken eenzijdig, namelijk: voor het maken van een voedingsschema. Klanten ontvangen op deze manier slechts een schema per email of op papier om vervolgens mee aan de slag te gaan. Op zich werkt dat prima en was dat voor veel diëtisten en personal trainers voldoende. Tegenwoordig ontkom je er alleen niet aan dat jouw klant graag alles in 1 centrale app ontvangt. Vandaar dat we in de FITsociety app hebben gekozen dat je het voedingsschema direct naar de klant kunt sturen in de app. Dit kan een eenvoudige macroberekening zijn, maar dit kan ook een compleet voedingsschema met een weekmenu zijn. Indien de klanten hiermee aan de slag gaan, hoeven ze alleen maar de voedingsmiddelen in de app af te vinken. Hebben ze iets meer of minder gegeten dan is dat direct aan te passen. Net zo eenvoudig zie jij alles wat jouw klanten gegeten hebben terug in jouw trainer dashboard zodat je direct inzicht krijgt in de progressie.

Probeer het nu 14 dagen gratis
s-image-01

Fitness software met agenda en lesrooster

Wil je jouw agenda ook via één platform laten verlopen? Dan zit je bij FITsociety goed! In het coaching dashboard kun je het rooster wekelijks uploaden en via de apps kunnen klanten dit rooster realtime inzien. Heb je een groepsles met een beperkt aantal deelnemers, dan kunnen klanten zich hiervoor opgeven via de app. Is het een betaalde les, dan kunnen jouw klanten gelijk betalen via een strippenkaart of iDEAL. Is de les vol? Wekelijkse terugkerende lessen kun je vooruit plannen zodat je elke week een actueel overzicht hebt.

Probeer het nu 14 dagen gratis

Veel gestelde vragen

Fitness software is een digitaal hulpmiddel ontworpen om de bedrijfsvoering van fitnessprofessionals, sportscholen en personal trainers te ondersteunen. Het helpt bij het beheren van klantgegevens, planning, betalingen, en communicatie.

Het kan je helpen efficiënter te werken door administratieve taken te automatiseren, klantenbinding te verbeteren via betere communicatie en inzichten te bieden in bedrijfsprestaties die helpen bij het nemen van geïnformeerde beslissingen.

Het is geschikt voor alle groottes van bedrijven, van kleine personal training studio's tot grote sportscholen.

Ja, de FITsociety software biedt functionaliteiten voor het creëren, delen en beheren van online trainingsschema's en voedingsplannen.

Ja, het stelt klanten in staat om lessen of afspraken online te boeken, wijzigen of annuleren, wat de gebruiksvriendelijkheid verhoogt.

Door geïntegreerde communicatietools en ingebouwde chatfuncties, waardoor je direct en efficiënt kunt communiceren.

Ja, je kunt klant voortgang bijhouden, inclusief workout resultaten, gewichtsveranderingen en andere fitnessdoelen.

Het automatiseert het facturatieproces, beheert terugkerende betalingen en houdt financiële transacties bij voor een vlotte financiële administratie.

Ja, de FITsociety software biedt de mogelijkheid om een eigen, gepersonaliseerde app te gebruiken. Dit stelt fitnessbedrijven in staat om een op maat gemaakte mobiele ervaring aan hun klanten te bieden.

Ja, de mogelijkheid om je eigen branding toe te passen, zoals logo's en kleurenschema's, is een belangrijk kenmerk van de gepersonaliseerde app. Dit zorgt ervoor dat de app volledig in lijn is met je bedrijfsidentiteit
guy

Tevreden klanten spreken voor ons

Stan Anneveldt

"Met het FITsociety coaching platform zie ik snel hoe mijn klanten trainen en eten en kan ik ze ook coachen wanneer ik niet naast mijn klanten in de sportschool aanwezig ben."

Bas Maas

FITsociety stelt mij in staat om in contact te komen met nieuwe klanten en helpt me om met meer inzicht mijn klanten te coachen.

Claudio Fray

Ik heb heel wat coaching platforms gebruikt, wat voor mij makkelijk maakt om te zeggen dat FITsociety onmisbaar is voor elke online coach die zijn of haar cliënten het beste wil geven!