fbpx
Alessandra Ambrosio workout

Alessandra Ambrosio workout

Geschreven door Redactie FITsociety
Geschatte leestijd: 2 minuten
Alessandra Ambrosio verscheen voor het eerst op Victoria’s Secret Fashion Show in 2000.

Alessandra Ambrosio (Rio Grande do Sul, 11 april 1981) is een Braziliaans model. Alessandra Ambrosio werd geboren in Brazilië op 11 april 1981. Haar ouders zijn van Italiaanse en Poolse afkomst.

Alessandra Ambrosio Biografie

Alessandra Ambrosio was slechts acht jaar oud toen zij besloot dat ze model wilde worden. Haar eerste baan was als model voor het Braziliaanse modeblad Elle. Zij heeft sindsdien gewerkt voor onder meer Revlon, Christian Dior, Giorgio Armani, Rolex, Oscar de la Renta, Gucci, Calvin Klein en Ralph Lauren. Ook heeft ze op de catwalk gelopen voor Prada, Christian Lacroix, Fendi, Christian Dior, Ralph Lauren, Giorgio Armani, Vivienne Westwood en Oscar de la Renta.

Zij heeft meer dan 50 keer op de omslag gestaan van bekende modebladen zoals Cosmopolitan, Elle, Marie Claire en Vogue.

Ambrosio is het meest bekend door haar werk voor Victoria’s Secret en werd gekozen als het eerste spokesmodel voor de PINK-lijn van het bedrijf in 2004. Ze verscheen voor het eerst op Victoria’s Secret Fashion Show in 2000.

Toen Ambrosio voor het eerst naar New York kwam, leende Gisele Bündchen haar appartement voor twee weken en Adriana Lima stond haar bij als tolk. Ambrosio pendelt momenteel tussen New York en Brazilië.
In 2008 kregen Ambrosio en haar verloofde, de Californische zakenman Jamie Mazur, hun eerste kind, een dochter met de naam Noah Phoenix. Het stel kreeg in 2012 een zoon.

Trainingsschema Alessandra Ambrosio

Het Victoria’s Secret model maakt er geen geheim van dat 1 van haar geheimen voornamelijk krachttraining is. Krachttraining helpt om haar lichaam te shapen en haar vormen te behouden. Alessandra Ambrosio zegt dat haar personal trainer haar voornamelijk squats en lunges laat doen om de ideale Braziliaanse kont te vorm te geven. De vorm van krachttraining die ze verder gebruikt houden voornamelijk oefeningen met weerstandsbanden in en ze traint met losse gewichten. Naast de lunges en squats doet ze crunches en planken.

Behalve krachttraining is cardiotraining eveneens van belang om in vorm te blijven voor de catwalk. Met cardio verbrand Alessanda overtollig vet, wat ze voornamelijk had opgebouwd na haar bevalling. Collega Miranda Kerr voegt hier kickboxen en andere high-intensity cardio toe aan haar workout. Het is belangrijk dat bij het samenstellen van een cardiotraining programma dat je ten minste 30 minuten per dag actief blijft.

De Victoria’s Secret Angels worden gekenmerkt door hun platte, gestroomlijnde buikspieren. Deze komt voortdurend naar voren tijdens foto-shoots, commercials en op de catwalk. In plaats van het doen van duizenden crunches, doet Alessandra liever aan capoeira en gebruikt weerstandsbanden om specifieke delen van haar buik te trainen. Hier is techniek erg belangrijk, zodat je niet je rug belast.

Alessandra Ambrosio Dieet

Dus voor zover het sportieve gedeelte om een Angel te worden. Want een nog belangrijker deel van een Vicoria’s Secret model is het dieet. Alessandra houdt zich aan een strikt dieet om haar lichaam slank en vetvrij te houden. Gestoomde groenten, kip en vis staan vaak op het menu, samen met yoghurt en fruit als ontbijt. Het eten van voedingsmiddelen die lage calorien bevatten maar veel voedingstoffen zijn erg goed om je stofwisseling de hele dag op gang te houden en je lichaam te voorzien van voldoende brandstof.

Video Alessandra Ambrosio

girl-2

Ben je op zoek naar een Coach of Personal Trainer?

  • Gratis matchingservice
  • Afgestemd op Jouw Unieke Behoeften
  • Expert coaches beschikbaar
Zoek voor mij een Coach
girl

Personal Trainer? Bekijk de Alles-in-één trainings- en voedingssoftware!

Geheel vernieuwde versie met alles wat je nodig hebt om je personal training nog persoonlijker te maken en je business te automatiseren.
Vanaf het voorjaar van 2024 beschikbaar voor iedereen, meld je aan voor een speciale lanceringskorting.

Aanmelden lanceringskorting
  • Fit worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen