fbpx
Doutzen Kroes workout

Doutzen Kroes workout

Geschreven door Redactie FITsociety
Geschatte leestijd: 2 minuten

Doutzen Kroes is een Nederlands topmodel van Friese afkomst. Ze is een internationaal supermodel.

Biografie Doutzen Kroes

Doutzen Kroes is het meest van de tijd woonachtig in haar appartement in New York. Nadat ze was geslaagd voor de havo stuurde Doutzen een paar vakantiefoto’s naar het modellenbureau Paparazzi in Amsterdam. Ze wilde graag wat bijverdienen. Het resultaat overtrof haar verwachtingen, want binnen twee jaar stootte ze door naar de top van de modellenwereld.

Doutzen loopt modeshows voor Versace, Dolce en Gabbana en Gucci en ze is het nieuwe gezicht van de parfumlijn van Calvin Klein. In 2006 sloot ze een contract met het cosmeticabedrijf L’Oréal. Als het gezicht van L’Oréal werd ze het bestbetaalde model dat Nederland tot nu toe heeft voortgebracht. In november 2007 werd bekend dat ze het nieuwe gezicht wordt voor lingeriemerk Victoria’s Secret.

In november 2007 werd bekend gemaakt dat Doutzen op twee foto’s in de exclusieve 2008 kalender van Pirelli zal poseren.

Op 15 december 2007 kreeg Kroes van de Vereniging van Friese Journalisten de Friese Persprijs uitgereikt. Ze voldoet volgens de jury voorbeeldig aan één van de belangrijkste criteria voor toekenning van de prijs’, zo schrijft de VFJ op haar site. “Zij heeft de publiciteit in de Friese media gezocht noch geschuwd.”

Begin februari 2008 zijn er geruchten dat Doutzen een verhouding zou hebben met acteur Johnny de Mol Jr. Dit bleek echter niet waar. Doutzen is na maanden verkering met Greg Andrews weer vrijgezel sinds augustus 2009.

In november 2010 stapt het model in het huwelijksbootje met dj Sunnery James. Op 21 januari werd hun eerste zoon geboren: Phyllon Gorré.

Doutzen Kroes Workout

Doutzen Kroes laat ons in deze video zien hoe ze zich klaar stoomt voor de Victoria Secret Show 2011. Doutzen en haar trainer Michael Olajide Jr. delen hier een van de geheimen voor het krijgen van een supermodellen lichaam. Dames en heren… aan de slag!

https://www.youtube.com/watch?v=R4ON6rYTNkM
girl-2

Ben je op zoek naar een Coach of Personal Trainer?

  • Gratis matchingservice
  • Afgestemd op Jouw Unieke Behoeften
  • Expert coaches beschikbaar
Zoek voor mij een Coach
girl

Personal Trainer? Bekijk de Alles-in-één trainings- en voedingssoftware!

Geheel vernieuwde versie met alles wat je nodig hebt om je personal training nog persoonlijker te maken en je business te automatiseren.
Vanaf het voorjaar van 2024 beschikbaar voor iedereen, meld je aan voor een speciale lanceringskorting.

Aanmelden lanceringskorting
  • Fit worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen