fbpx
Jessica Biel workout

Jessica Biel workout

Geschreven door Redactie FITsociety
Geschatte leestijd: 2 minuten

Jessica Biel (Ely (Minnesota), 3 maart 1982) is een Amerikaanse actrice. Biel groeide op in Boulder, Colorado. Ze begon haar carrière als musicalactrice/zangeres nog voor ze 12 jaar was. Op haar twaalfde maakte ze de stap naar tienermodel.

Jessica Biel
Jessica Biel begon haar carrière als zangeres nog voor ze 12 jaar was.

Jessica Biel biografie

Nog geen twee jaar later resulteerde dat in de rol van Mary Camden in de populaire familieserie 7th Heaven, waarmee ze internationale bekendheid verwierf. De serie was meteen een groot succes en gedurende het seizoen kreeg ze ook aanbiedingen om in films te acteren.
De eerste die ze maakte was Ulee’s Gold, met onder meer Peter Fonda. Ondanks het succes van de eerste film speelde ze tot haar vertrek uit 7th Heaven in 2002 slechts in twee andere films; daarna volgden wel meer films.

Training Jessica Biel

Jessica Biel staat bekend om haar fantastische fysiek. Dit bereikt ze door een drietal fitness componenten uit te voeren in haar training.

Cardio Interval Training, volgens de HIIT methode. HIIT staat voor High Intensity Interval Training en is de beste manier om lichaamsvet te reduceren en is vele malen effectiever dan aerobics. Jessica jogt 1 kilometer en doet daarna 6 sprints met korte pauzes daar tussen. Ze doet 2 sets van 200 meter sprints en 2 sets van 150 meter sprints en tot slot 2 sets van 100 meter sprints.

Plyometrics, dit zijn snelle explosieve oefeningen die de functie van het zenuwstelsel verbeteren en verhogen de alertheid en de atletische prestaties. Deze oefeningen fungeren zeker ook als HIIT.

Krachttraining. Jessica Biel doet een circuittraining dat voornamelijk op krachttraining is gebasseerd, maar om haar niet te gespierd te doen lijken traint ze voornamelijk met lichte gewichten en doet ze veel reps. Omdat ze dit doet en continu in beweging blijft fungeert deze workout tevens als cardiotraining voor de vetvebranding. Vast onderdeel om haar buikspieren te trainen zijn de hanging leg raises en de Russian Twists.

girl-2

Ben je op zoek naar een Coach of Personal Trainer?

  • Gratis matchingservice
  • Afgestemd op Jouw Unieke Behoeften
  • Expert coaches beschikbaar
Zoek voor mij een Coach
girl

Personal Trainer? Bekijk de Alles-in-één trainings- en voedingssoftware!

Geheel vernieuwde versie met alles wat je nodig hebt om je personal training nog persoonlijker te maken en je business te automatiseren.
Vanaf het voorjaar van 2024 beschikbaar voor iedereen, meld je aan voor een speciale lanceringskorting.

Aanmelden lanceringskorting
  • Fit worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen