fbpx
Mila Kunis workout

Mila Kunis workout

Geschreven door Redactie FITsociety
Geschatte leestijd: 2 minuten

Mila Kunis is sexy, brutaal, slim en toegewijd aan haar rollen; ze verloor 10 kilo om een ​​prima ballerina te spelen in Black Swan.

Mila Kunis
Mila Kunis haar roots liggen in het verre Oekraïne

Mila Kunis, oftewel Milena Markovna is geboren op 14 augustus 1983 en heeft haar roots liggen in het verre Oekraïne. Mila is bekend vanwege een paar grote rollen. Zo vertolkte ze in de serie That 70’s Show de rol van Jackie en speelde ze in een aantal films zoals Black Swan en TED. Daarnaast is haar stem erg populair onder de kijkers van de serie Family Guy, omdat ze daarin de stem inspreekt voor Meg Griffin.

Mila Kunis Biografie

Mila Kunis  is geboren in de Oekraine en is op de leeftijd van 7 jaar verhuisd naar Amerika. Ze ging met haar deels Joodse familie verhuizen naar Los Angeles en leerde al snel de Engelse taal spreken. Daar nam ze deel aan acteerlessen op school en deed mee aan kinderprogramma’s en tv reclames.

Haar echte doorbraak kwam toen ze auditie deed voor de rol in That 70’s Show. Al had het niet veel gescheeld of ze had deze rol niet gekregen. Iedereen die namelijk auditie deed moest 18 jaar zijn en Mila Kunis was destijds 14 jaar. Ondanks haar leeftijd heeft ze toch de rol gekregen en de rest van haar carriere kwam daardoor in een stroomversnelling.

Naast haar acteerwerk is Mila Kunis ook als stemactrice werkzaam in de TV Serie Family Guy. Naast het inspreken van animatieseries spreekt ze ook de stem in van Tanya Winters, in de populaire game Saints Row.

Mila Kunis Dieet

Mila Kunis was in staat om voor de film Black Swan 10 kilo kwijt te raken in 5 maanden. Ze koos ervoor om dit te doen door minder calorieën te eten en vaker naar de sportschool te gaan. Ze verloor op deze manier veel gewicht in een korte tijd. Zoveel zelfs dat haar familie zich zorgen ging maken om haar gezondheid.

Mila heeft hiernaast nog veel activiteiten ondernomen buiten de sportschool. Zo heeft ze in de winter erg veel tijd buiten doorgebracht op de snowboard en in het weekend is ze fanatiek op de dansvloer. Haar eigen tip is: train het er niet af, maar dans het eraf.

Uiteindelijk gaf ze toe dat het dieet dat ze volgde voor Black Swan niet vol te houden was en niet gezond was. Dus na de opnames ging ze weer over op haar reguliere eetgewoontes en in de film Friends With Benefits zien we haar weer samen met haar bekende figuur.

girl-2

Ben je op zoek naar een Coach of Personal Trainer?

  • Gratis matchingservice
  • Afgestemd op Jouw Unieke Behoeften
  • Expert coaches beschikbaar
Zoek voor mij een Coach
girl

Personal Trainer? Bekijk de Alles-in-één trainings- en voedingssoftware!

Geheel vernieuwde versie met alles wat je nodig hebt om je personal training nog persoonlijker te maken en je business te automatiseren.
Vanaf het voorjaar van 2024 beschikbaar voor iedereen, meld je aan voor een speciale lanceringskorting.

Aanmelden lanceringskorting
  • Fit worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen