fbpx
Miranda Kerr Workout

Miranda Kerr Workout

Geschreven door Redactie FITsociety
Geschatte leestijd: 3 minuten

Miranda Kerr (Sydney, 20 april 1983) is een Australisch model, ze is het meest bekend als een Victoria’s Secret Angel sinds 2006 en als vrouw van Brits acteur Orlando Bloom.

miranda kerr
Miranda Kerr was het eerste Australische model in de campagne van Victoria’s Secret.

Ze was het eerste Australische model in de campagne van Victoria’s Secret. Kerr begon haar modellencarrière in haar tienerjaren toen ze in 1996 een Australische wedstrijd won op zoek naar modellen.

Miranda Kerr Biografie

Kerr is geboren in Sydney maar is opgevoed in Gunnedah, Nieuw-Zuid-Wales. Haar ouders zijn Therese en John Kerr, en ze heeft ook een jongere broer genaamd Matthew.

Gedurende haar jeugdjaren racete Kerr met brommers en reed paard op de boerderij van haar grootmoeder. Haar familie verhuisde naar Brisbane zodat Kerr en haar broer het echte stadsleven konden ervaren.

Ze studeerde af aan All Hallows’ School en wilde eerst voeding gaan studeren voordat ze haar carrière als model wilde voortzetten.

Kerr tekende een contract bij Madison Agency in 2003, in Parijs. Ze deed een campagne voor Ober Jeans. Eenmaal in New York verscheen Kerr in vele runways en zo tekende ze vlug met Next Model Agency in het voorjaar van 2004. Sinds dan werd ze geboekt voor runways en campagnes voor grote merken, zoals Alex Perry, Baby Phat, Lisa Ho, Levi’s, Anna Molinari, Rock and Republic en Roberto Cavalli.

Ze werd ook geboekt voor foto’s in tijdschriften zoals Elle, Australian Vogue en Harper’s Bazaar.

In het voorjaar van 2006 verscheen Kerr in de laatste aflevering van de serie Project Runway. Hier moest ze kledij modelleren voor Daniel Vosovics laatste collectie. Zij was de eerste die op de catwalk verscheen.

In 2006 brak ze door in de Amerikaanse markt wanneer ze een contract tekende met Maybelline New York. De campagne verscheen in verschillende, internationaal verkochte, vrouwenbladen zoals Cosmopolitan, CLEO en Elle en is uiteindelijk ook verschenen in de catalogussen van Victoria’s Secret.

Dankzij haar succes met Maybelline werd Kerr het eerste Australische model dat een contract aangeboden kreeg bij Victoria’s Secret in 2007, als vervangster van Gisele Bündchen. Kerrs populariteit bleef maar groeien als één van de wereldbekende Angels toen ze verscheen in de runway shows (2006, 2007 & 2008) van Victoria’s Secret die in 4 continenten werd uitgezonden.

Kerr heeft een relatie met acteur Orlando Bloom. In 2010 verloofde en trouwde het stel in het geheim. Op 7 januari 2011 beviel Kerr van een zoon.

Training Miranda Kerr

Miranda doet aan een 75 minuten durende interval training. Hierna doet ze haar stretch oefeningen om lenig en soepel te blijven en gaat ze 2 keer per week 5km hardlopen. Dit laatste helpt haar om overtollig vet te verbranden.

Naast de interval training doet Miranda ook aan kickboxen en oefeningen met haar eigen lichaamsgewicht. Zoals veel van haar collega’s van Victoria’s Secret pakt ze af en toe oefeningen met lichte gewichten om haar spieren sterker te maken.

Om haar geest in balans te houden doet ze ook aan yoga en pilates. Dit helpt haar om haar spieren te ontspannen en om te relaxen.

Dieet Miranda Kerr

Omdat Miranda Kerr een achtergrond heeft als voedingsdeskundige is ze op dat vlak zeer bewust wat voor rol voeding voor haar figuur speelt. Een van haar geheimen is om in ieder geval voldoende water te drinken. Water speelt een belangrijke rol in ons lichaam en daarom drinkt Miranda Kerr minstens 8 glazen water per dag.

Naast water neemt Miranda ook biologische en gezonde sappen. Deze bevatten de nodige vitaminen die essentieel zijn voor spieren en ook botten. De sappen die maakt ze van gezonde groenten en vruchten.

Koolhydraten zijn eveneens van belang bij haar dieet om voor de dagelijkse energie te zorgen. Als ontbijt neemt ze bijvoorbeeld, yoghurt met muesli en vruchten. Dit vult ze aan met proteine uit eiwitten om zo naast haar brandstoffen ook de bouwstoffen op te nemen. Als lunch eet ze voornamelijk groente en kip salades. Miranda schijnt fan te zijn van het bloedgroep dieet, wat het voor haar mogelijk maakt om haar favoriete gerechten te eten.

Video Miranda Kerr

girl-2

Ben je op zoek naar een Coach of Personal Trainer?

  • Gratis matchingservice
  • Afgestemd op Jouw Unieke Behoeften
  • Expert coaches beschikbaar
Zoek voor mij een Coach
girl

Personal Trainer? Bekijk de Alles-in-één trainings- en voedingssoftware!

Geheel vernieuwde versie met alles wat je nodig hebt om je personal training nog persoonlijker te maken en je business te automatiseren.
Vanaf het voorjaar van 2024 beschikbaar voor iedereen, meld je aan voor een speciale lanceringskorting.

Aanmelden lanceringskorting
  • Fit worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen