fbpx
Ryan Reynolds workout

Ryan Reynolds workout

Geschreven door Redactie FITsociety
Geschatte leestijd: 2 minuten

De van oorsprong Canadese acteur Ryan Reynolds is bekend geworden met zijn fysiek in de film Blad 2. In deze film zag je hoe Reynolds er volledig afgetraind bijliep met een zeer indrukwekkende en symetrische sixpack. Hoe hij voor deze rol heeft moeten trainen en eten lees je hieronder. 

Ryan Reynolds Trainingsschema

De transformatie die Ryan Reynolds bewerkstelligde qua fysiek, kwamen voort uit een goed trainingsschema en uitgebalanceerd voedingsschema. Immers, hij brak door in de film Van Wilder, waar hij de uber student speelt, met het fysiek van een lange slungelige student. Later voor de film Blade kwam hij 10kg aan droge spiermassa aan en zijn vetpercentage ging van 11% naar 6%. Hoe hij dat deed, voor de film Blade, lees je hieronder:

 1. Begin met je buikspieren training
  Ryan Reynolds heeft een indrukwekkende sixpack. Het gerucht ging zelfs dat hij buikspier implantaten zou hebben. Reynolds begint al zijn workouts met zijn buikspieren te trainen. Dit hielp hem als zijn warming up. Hij deed tussen de 500 – 1000 sit-ups. Reynolds gaf toe dat zijn onderste buikspieren het zwaarste waren om te ontwikkelen. Wat hij deed was een bal tussen zijn benen te houden en de bal op en neer te tillen met zichzelf als anker. Hetzelfde deed hij met een 7kg halter tussen zijn voeten en zijn benen verhoogd boven de grond te trainen.
 2. Zware gewichten om te bulken
  Reynolds trainde veel met zware gewichten en ging zwaar bulken om eerst spiermassa op te bouwen. Dit was de typische set van 8 – 12 keer reps om te groeien.
 3. Zes dagen per week en een spiergroep per dag
  Hij trainde zes dagen per week en voor elke dag wijdde hij een spiergroep toe. Dus, hij heeft een dag voor borst, rug, schouder, been en armen.

Voedingschema Ryan Reynolds

Na Blade, trainde Reynolds niet meer zo zwaar om zijn lichaamsbouw te behouden. Hij verloor ongeveer 5kg. Echter traint hij nog wel vier tot vijf keer per week en is hij nog steeds erg droog en zijn de buikspieren van Ryan Reynolds nog steeds de beste sixpack van Hollywood. Naast een goed trainingsschema heeft voeding een belangrijke rol gehad in het vormen van het lichaam van Ryan Reynolds.

 1. Eet Meer kleinere maaltijden
  Omdat Reynold massa moest winnen ging hij in plaats van 3 maaltijden per dag, over naar 6 maaltijden per dag. Hij at 6 kleine maaltijden om de 2 tot 3 uur. Door dit te doen kreeg zijn lichaam precies voldoende binnen en ging het geen vet aanzetten.
 2. Maak thuis gekookte maaltijden
  Ryan Reynolds kookte zelf zijn maaltijden en bereidde het eten van tevoren voor. Zo maakte hij Ierse Havermout klaar en bevroor het om later te eten.
 3. Neem een voedingssupplement 
  Reynolds maakte gebruik van: creatine, proteine, L-glutamine, geconjugeerd linolzuur (CLA), wei, en multivitamines.
 4. Dieet Menu
  Ontbijt: 1/2 kop van eiwitten, 1 kopje suikervrije havermout, een aantal ‘goede’vetten, zoals een lepel van amandel boter of plakje avocado.
  Halverwege de ochtend snack: eiwit bar
  Lunch: witte tonijn wrap of kip en salade
  Mid-snack in de middag: eiwit bar, proteïne shake (wei en water) of appel enamandelen
  Diner: geroosterde vis of kip, bruine rijst, groenten, en salade
  Avond Snack: proteïne shake
girl-2

Ben je op zoek naar een Coach of Personal Trainer?

 • Gratis matchingservice
 • Afgestemd op Jouw Unieke Behoeften
 • Expert coaches beschikbaar
Zoek voor mij een Coach
girl

Personal Trainer? Bekijk de Alles-in-één trainings- en voedingssoftware!

Geheel vernieuwde versie met alles wat je nodig hebt om je personal training nog persoonlijker te maken en je business te automatiseren.
Vanaf het voorjaar van 2024 beschikbaar voor iedereen, meld je aan voor een speciale lanceringskorting.

Aanmelden lanceringskorting
 • Droog trainen
 • Spiermassa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen