fbpx

Zoek naar Personal Trainers & Sport Bedrijven

Op zoek naar deskundige begeleiding voor jouw gezondheid? Op deze pagina kun je gemakkelijk een coach of bedrijf vinden die aansluit bij jouw specifieke behoeften. Heb je liever dat wij je helpen bij het zoeken naar een geschikte coach? Meld je dan gratis en vrijblijvend aan voor onze personal trainer matching.

Coach naam
Plaats

Waar bent u naar op zoek

Coach type

Lessen

Expertise

Onze selectie personal trainers

Ida Luise Van der Knaap

Kwintsheul
Personal Coach
Met mijn personal trainingsprogramma werken wij samen aan een nieuwe, gezonde(re) levensstijl, en zorg ik ervoor dat jouw behaalde resultaten ook blijvend zullen zijn.
Bekijk deze Coach

Jelle De Vries

Leeuwarden
Personal Coach
Als jij op zoek bent naar een goed lijf in de spiegel, een gezond gewicht op de weegschaal, meer vitaliteit in je leven en vooral een gezonde geest in een gezond lichaam, dan heb je jouw trainer gevonden. Check www.jelledevries.online of mijn visie je aanspreekt. Services: Voedingsprogramma’s en Voedingsbegeleiding Krachttrainingsprogramma’s en Coaching Vitaliteitscoaching Locatie: Zummitt […]
Bekijk deze Coach

Marco Hoogenraad

Rijswijk
Personal Coach
Mijn naam is Marco Hoogenraad, 53 jaar jong, getrouwd met Barbera en heb twee kinderen Savannah en Xandro. Ik ben bezeten van (duur)sport, bewegen, voeding en gezondheid. Sport loopt als een rode draad door mijn leven. Van voetbal, atletiek, windsurfen, bodybuilding naar du- en triathlon en CrossFit. En altijd als uitdaging om het maximale uit […]
Bekijk deze Coach

Niek Mulder

Eemnes
Personal Coach
Gedreven door zijn passie voor menselijke prestatie heeft hij op eigenwijze een bewezen visie en methode gecreëerd op het gebied van trainen, bewegen en belasten van mensen.
Bekijk deze Coach

CTV Coaching

Haaren
Personal Coach
Online Coaching in Krachttraining en Voeding. Op maat gemaakte voedings en sport schemas
Bekijk deze Coach

Eva van der meij

Haarlem
Personal Coach
Ik werk nog niet als zzp en gebruik fitsociety om te oefenen voor de toekomst. A.U.B niet aanmelden. Dank alvast
Bekijk deze Coach
1 2 3 42