fbpx
Angelique Meijer

Angelique Meijer

Fitnesstrainer A
Zandvoort

Over Angelique Meijer

Ik ben Angie op social media ook wel te vinden als Fitmom Angie. Personal Trainer en voedingscoach. Ik geloof in trainen met intensiteit, functioneel voeden en nog plezier hebben terwijl je dit doet ook! Als je er niet van geniet wat is dan het nut?

In 2012 ben ik begonnen met HIgh Intensity Trainingen om mijn lichaam in mijn gewenste vorm te krijgen. In 2013 was ik in verwachting en alles veranderde heel snel. 5 dagen trainen per week werk al gauw 6 dagen werken per week. Gezonde mealpreps veranderde in kant en klare maaltijden. tussen 2013 en 2015 was ik ruim 30 KG aangekomen en dit was niet in spiermassa

In 2015 besloot ik een coach in te schakelen om weer goed van start te gaan. Dit ging prima, binnen een jaar mijn overtollige kilo’s kwijt en helemaal in de fitness flow. Ik besloot kort daarna zelf de opleidingen te volgen tot personal trainer en moeders bij te staan tijdens hun Fitness journey.

In 2017 ben ik begonnen met het trainen voor Fitness wedstrijden en Crossfit. Beide 2 redelijk extreme sporten die mij lekker scherp houden en in vorm

Nu ben ik sinds 2018 ECHT en OFFICIEEL begonnen met het begeleiden van vrouwen die een betere versie van zichzelf willen maken!

Expertise

  • Getting fit
  • Losing weight

Opleidingen

  • Fitnesstrainer A

Lessen

  • Online Coaching

Beoordelingen

Deze coach heeft nog geen beoordelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *