fbpx
Anne Bart De Vries

Anne Bart De Vries

Overload
Heerenveen

Over Anne Bart De Vries

Ik ben Anne Bart de Vries, 34 jaar en een gelukkige vader van 3 kinderen en gelukkig getrouwd met mijn toppertje en beste maatje Mariska de Vries.

Vanaf jongs af aan ben ik al fanatiek met sport bezig en heb van alles gedaan.

Mijn passie voor de krachtsport begon toen ik ging trainen voor de keuring voor de luchtmobiele brigade. Ik merkte dat ik aanleg had, het sneller oppakte dan de rest en hielp ik regelmatig vrienden om mij heen.

Na een tijdje kreeg ik echt de smaak te pakken en kwam het bodybuilden in beeld waar ik een paar wedstrijden gedaan heb in 2000-2001. Sommige zien opgepompte mannen of vrouwen maar ik discipline en doorzettingsvermogen en volledig gaan voor je doel. Dedication!

Toen ik werkzaam was als ambulance chauffeur in Groningen kwam ik door een vriend en collega in contact met een nieuwe manier van trainen en maakte ik kennis met “overload worldwide” en wilde me meer allround, atletisch ontwikkelen.

Het is inmiddels 2008 en heb ik de knoop doorgehakt.

Ik wil en ga van mijn passie een officieel bedrijf starten om mensen hun levens positief te kunnen veranderen en ze op mijn best te coachen. Ik wist toen al dat ik een totaalaanpak wilde uitstralen met voeding, training, coaching en blessure behandeling.

Toen heb ik 1,5 jaar bijna al hun opleidingen gedaan, naar de kvk geweest alles officieel gemaakt en mijn missie was begonnen.

2013 kwamen we op een punt dat we nog een stap wilden maken en er een familie bedrijf van te maken. Mijn vrouw mariska de voeding en coaching (die had zich inmiddels ook omgeschoold) en ik meer de training en blessure behandeling en inmiddels ook een combinatie van voeding en coaching.

Alles ging zo goed dat we voor de keuze stonden om een locatie voor onszelf te beginnen.

Ik wil altijd doen wat ik leuk vind en nooit het gevoel hebben van “had ik maar” en achteraf spijt hebben.

Dus in pak m beet 3 maanden een pand gezocht, inventaris gekocht en begonnen.

The Unit 1.0 was born.

Een jaar later the Unit 2.0 met een uitbreiding

Weer een jaar later in 2016 the Unit 3.0 en hebben weer een stap gemaakt en blijven innoveren en verbeteren, opleidingen doen om onze leden het beste te kunnen blijven geven.

Inmiddels is ons team ook uitgegroeid met meerdere trainers en blijven we fanatiek en vol passie aan de weg timmeren, ons totaalpakket uitbreiden en bereiken steeds meer mensen.

Al met al een geheel uniek, totaal concept waarbij we het beste uit onszelf halen en daardoor ook het beste in mensen naar boven kunnen en willen halen.

WE ARE THE UNIT!

Expertise

  • Burning fat
  • Endurance training
  • Gaining muscle mass
  • Gaining strength

Opleidingen

  • Overload

Lessen

  • High Intensity Training
  • Personal Training
  • Small Group Training

Beoordelingen

Deze coach heeft nog geen beoordelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *