fbpx
Gerbert Brongers

Gerbert Brongers

Fitnesstrainer A
Leende

Over Gerbert Brongers

Van een Personal Trainer verwacht je waarschijnlijk dat hij als sportman geboren is. In mijn geval is dat niet zo. Integendeel: als 16-jarige kampte ik met een behoorlijk overgewicht. Om dat kwijt te raken, ging ik trainen en zo ontstond mijn interesse voor sport.

De knop om
Door de jaren heen heb ik verschillende sporten beoefend zoals fitness, zwemmen, hardlopen, wielrennen, judo, jiujitsu, boksen en – nog altijd mijn favoriet – thaiboksen. Sporten werd mijn uitlaatklep, mijn overgewicht verdween, kortom: de knop was om. Ik volgde de opleiding tot Fitness Trainer en ging in 2000 aan de slag als instructeur in de sport en fitness branche. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in het geven van personal training, fitness begeleiding, groepslessen, vechtsport lessen en voedingsadvies. Sinds 2007 ben ik ook gediplomeerd als Personal Trainer.

Lekker in je vel
Sporten en voeding hebben mijn leven op een positieve manier veranderd. Ik weet uit ervaring hoe fijn het is om fit te zijn en lekker in je vel te zitten. Ook weet ik hoe belangrijk goede begeleiding daarbij is. Iemand die je motiveert en helpt om je doel te bereiken. Het is dan ook mijn missie als Personal Trainer om jou optimaal te begeleiden in het nastreven van jouw persoonlijke doelen. Daar zet ik graag een stap extra voor.

Jouw doel is wat mij motiveert
Ik ben ervan overtuigd dat je door de combinatie van sport, goede voeding en beweging een gezondere leefwijze kunt bereiken en vasthouden. Dit verkleint de kans op ziekte, zowel fysiek als mentaal, en draagt vanaf dag één bij aan jouw kwaliteit van leven. Het is voor mij elke dag weer een genoegen om je daarbij te mogen begeleiden.

Zien we elkaar binnenkort?

Met sportieve groet,
Gerbert Brongers

Expertise

  • Burning fat
  • Endurance training
  • Losing weight

Opleidingen

  • Fitnesstrainer A
  • Fitnesstrainer B
  • Personal Trainer

Lessen

  • Personal Training

Beoordelingen

Deze coach heeft nog geen beoordelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *