fbpx
Jeroen Meijer

Jeroen Meijer

Sport en bewegen
Wijk bij Duurstede

Over Jeroen Meijer

Mijn naam is Jeroen Meijer en heb in januari 2013 het initiatief genomen om INVORMsport als bedrijf in te schrijven bij de k.v.k.

Vanaf de eerste dag zijn mijn broer Bart en vrouw Krista nauw betrokken geweest en zodoende hebben we er uiteindelijk voor gekozen om gezamenlijk verder te bouwen aan dit unieke bedrijf.

Mijn passie voor sport is ontstaan bij Defensie waar ik 11 jaar als militair actief ben geweest.

Ik heb hier verschillende functies uitgeoefend waaronder infanterist bij de Luchtmobiele Brigade, instructeur bij het revalidatie peloton van dezelfde brigade en later sport instructeur nadat ik mijn C.I.O.S. diploma behaald had en de opleiding voor Militair sportinstructeur had afgerond.

Tijdens deze 11 jaar heb ik enorm veel verschillende mensen begeleid op sportgebied zowel individueel als in groepsverband waardoor het één op één begeleiden en het begeleiden van (grote) groepen waarbij differentiatie enorm belangrijk is, mij niet meer vreemd was.

Daarnaast heb ik na het verlaten van de militaire dienst enorm veel ‘civiele’ opleidingen gedaan waarbij de Bayesian PT course en de SmartPT opleidingen een van de belangrijkere opleidingen zijn geweest.

Door alle opleidingen die wij gedaan hebben, de jarenlange ervaring en de gedrevenheid om elke dag weer bij te leren zorgen wij ervoor dat wij continu op de hoogte zijn van de beste en meest uitgebreide informatie waardoor

INVORMsport dé plek is om aan te kloppen wanneer je niet op zoek bent naar de nieuwe hypes maar feitelijk juiste informatie die jou de beste resultaten opleveren!

Expertise

  • Endurance training
  • Gaining muscle mass
  • Gaining strength
  • Getting fit
  • Losing weight

Opleidingen

  • Sport en bewegen

Lessen

  • Personal Training
  • Small Group Training

Beoordelingen

Deze coach heeft nog geen beoordelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *