fbpx
Jip Heuperman

Jip Heuperman

Personal Trainer
Haarlem

Over Jip Heuperman

Mijn naam is Jip. Ik houd mij al jaren bezig met fitness en krachttraining. Na het succesvol afronden van mijn opleiding aan het CIOS, ben ik me verder gaan toespitsen op sport en de optimale balans tussen zowel conditie- als krachttraining. Na een aantal jaar ervaring opgedaan te hebben als fitnessinstructeur bij sportscholen ben ik in 2013 gestart met mijn eigen bedrijf FitmetJip.

Recent heb ik de cursussen activation, rehab en PHP (personal hormonal profile) van de Overload Worldwide opleiding afgerond. Deze cursussen hebben mij ontzettend veel handvatten gegeven om de trainingen nog meer aan te passen aan ieders persoonlijke doelen.

Vandaag de dag wordt op veel sportscholen geen begeleiding meer geboden of gebeurt dit virtueel. Daarom heb ik het roer omgegooid en ben ik in 2013 voor mezelf begonnen als personal trainer. Met mijn eigen ‘Fit met Jip’ fitnessconcept geef ik verschillende soorten trainingen voor iedereen die zich fit wil voelen. Hierbij staat persoonlijk aandacht en doelgericht trainen centraal. Mijn doel is om sporten voor iedereen toegankelijk te maken en fitness persoonlijk en doelgericht aan te bieden! Dit realiseer ik door verschillende soorten trainingen te geven op verschillende niveaus.

Expertise

  • Getting fit

Opleidingen

  • Personal Trainer

Lessen

  • Bootcamp
  • Personal Training
  • Small Group Training

Beoordelingen

Deze coach heeft nog geen beoordelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *