fbpx
Jonathan Erbrink

Jonathan Erbrink

Personal Trainer
BEVERWIJK

Over Jonathan Erbrink

Mijn naam is Jonathan Erbrink, oprichter en eigenaar van Focus Personal Training. Mijn bedrijf is in eerste instantie ontstaan uit passie voor krachttraining.

Ruim 16 jaar lang werkte ik als ‘zakelijk accountmanager’ in de assurantiebranche. Een leuke en afwisselende baan, maar ik merkte dat ik een bepaalde motivatie miste.

In een periode waar het economisch minder goed ging, merkte ik dat dit gebrek aan motivatie mij in de weg ging zitten. In deze periode ging het eigenlijk helemaal niet goed met mij en ervaarde ik veel stress. Ook lette ik totaal niet op mijn gezondheid.

Op advies van een coach ben ik weer gaan sporten en achteraf is dit het begin geweest van een traject van persoonlijke ontwikkeling die uiteindelijk heeft geleid tot een carrièreswitch naar personal trainer.

Het is inmiddels al weer 5 jaar geleden dat ik mijn eerste diploma haalde en dat mijn nieuwe loopbaan als personal trainer is gestart. Een korte blik op de ervaringen van mijn klanten zegt eigenlijk al genoeg: Dit is precies datgene wat ik miste in mijn oude loopbaan!

Expertise

  • Gaining muscle mass
  • Getting fit
  • Losing weight

Opleidingen

  • Personal Trainer

Lessen

  • Personal Training

Beoordelingen

Deze coach heeft nog geen beoordelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *