fbpx
Justin Konings

Justin Konings

Personal Trainer
zevenbergen

Over Justin Konings

Mijn naam is Justin Konings (23), naast fysiotherapeut ben ik internationaal model. Zo lang als ik me kan herinneren ben ik gefascineerd door sport en het menselijk lichaam. Het logische gevolg was dat ik na de middelbare school voor fysiotherapie heb gekozen. Verder heb ik altijd op redelijk amateur niveau gevoetbald waarvan de laatste 8 jaar in een eerste elftal van verschillende amateurverenigingen. De laatste jaren heb ik een passie gekregen voor reizen. De mooiste ervaring was de reis naar Indonesië waar ik 5 weken heb gebackpackt.

Met de opleiding fysiotherapie ben ik expert op het gebied van het bewegingsapparaat. Een fysiotherapeut kijkt naar het totaalbeeld. Ik kijk naar uw persoonlijke doel en pas het schema daarop aan. Naast de kennis over fitness en voeding is een fysiotherapeut bewust van de onderliggende processen die zich afspelen in het lichaam tijdens de training en herstelfase. Ook weet ik alles over verschillende (oefen)therapieën. Een fysiotherapeut moet alles kunnen verantwoorden met de laatste ontwikkelen binnen de wetenschap. Zo kunt u er vanuit gaan dat het schema dat u krijgt, up-to-date is volgens de laatste ontwikkelingen. Daarnaast is iedereen anders en heeft iedereen begeleiding op een andere manier nodig.

Tijdens mijn studie heb ik de kans gekregen een carrière te starten als internationaal model door een contract te tekenen bij (internationale) modellenbureaus. Een droom die uitkomt, echter door deze ontwikkeling lukte het mij niet om mijn andere passie invulling te geven. Doordat ik regelmatig in het buitenland woon, kan ik niet werkzaam zijn als fysiotherapeut.

In deze stressvolle wereld heb ik me aan moeten passen. Met deze ervaring en mijn achtergrond als fysiotherapeut ben ik perfect in staat om hulp op maat te bieden voor jou.

Expertise

  • Endurance training
  • Gaining muscle mass
  • Losing weight

Opleidingen

  • Personal Trainer

Lessen

  • Fysiotherapie
  • Online Coaching
  • Personal Training

Beoordelingen

Deze coach heeft nog geen beoordelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *