fbpx
Marije van Soest

Marije van Soest

Voeding en diëtiek
Hilversum

Over Marije van Soest

Marije van Soest is gecertificeerd voedingsdeskundige en ondersteunt diverse klanten op voedingsgebied bij BRAFE Personal Training. Daarnaast is zij achter de schermen als office-manager verantwoordelijk voor de planning & administratie.

In 2016 heeft zij haar diploma behaald als voedingsdeskundige en dit jaar heeft ze haar diploma behaald als orthomoleculair voedings- en suppletiedeskundige.

Orthomoleculaire voedingsleer is erop gericht het lichaam zoveel mogelijk nodige en nuttige voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden te geven en zo min mogelijk schadelijke stoffen zodat het lichaam optimaal kan functioneren.

Want waarom zou je een ziekte behandelen met medicijnen, terwijl je deze door inzet van gezonde voeding ook kan voorkomen of bestrijden?

Tijdens haar consulten begeleidt zij patiënten met veel voorkomende klachten in een traject tot herstel. Dit kan zijn wanneer je bent vastgelopen in pogingen om een gezond gewicht te krijgen, maar ook in jouw zoektocht naar gezondheid. Haar missie is om jou op weg te helpen naar de beste versie van jezelf!

Expertise

  • Losing weight

Opleidingen

  • Voeding en diëtiek

Lessen

  • Online Coaching
  • Personal Training

Beoordelingen

Deze coach heeft nog geen beoordelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *