fbpx
Natascha Bergmans

Natascha Bergmans

Fitnesstrainer A
Arnhem

Over Natascha Bergmans

Als iets voor mij zo goed kan werken, kan dat voor anderen ook. Vanuit dit gegeven ben ik mijn eigen coachings- en sportpraktijk Sukha mana gestart.
Sukha betekent ‘joy of life’ in het Sanskriet. Het staat voor happiness, bliss, geluk en plezier. Mana staat voor mind, mindset en begrip. Samengevoegd geeft Sukha mana dan vrij vertaald ‘gelukkige mindset’. De oneindige knoop is een geluksteken in het boeddhisme en staat voor een lang en gelukkig leven. Het is een patroon zonder onderbreking dat tegelijk rust en beweging uitstraalt. De combinatie van rust en beweging is wat Sukha mana sterk maakt.

Voor mij is het een manier van leven, ontspanning, stressvrij en tevreden zijn met alles om me heen. Ontspanning vind ik in sporten, mijn manier van (neus)ademhalen en meditatie. Vandaar de slogan ‘move your mind & body’. Beide staan voor mij met elkaar in verbinding. Alleen je lichaam ontspannen lukt niet als je gedachten alle kanten op dwarrelen. Het is een wisselwerking van je geest en lichaam. Ook ben ik ervan overtuigd dat gezonde voeding invloed heeft op een ontspannen mindset. Een ontspannen mindset in een gezond lichaam. Waar sport, food en mind samenkomen, dat is Sukha mana.

Vanuit mijn ervaring in het werken met kwetsbare en onzekere meiden is het idee ontstaan om een training te ontwikkelen waar de meiden sterker en meer zelfzeker van worden. Dat is samengekomen in de (groeps)training Girls2sur5. In deze training gaan de meiden letterlijk en figuurlijk hun obstakels in de pubertijd overwinnen.

Expertise

  • Convalesce
  • Getting fit

Opleidingen

  • Fitnesstrainer A

Lessen

  • Power Walking

Beoordelingen

Deze coach heeft nog geen beoordelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *