fbpx
Pieter van Doorn

Pieter van Doorn

Personal Trainer
Spijkenisse

Over Pieter van Doorn

Wanneer je net begint met trainen kun je overweldigd raken door alle informatie die beschikbaar is. Het is dan lastig om de zin van de onzin te onderscheiden. Als online coach kan ik jou helpen om jou doelen te behalen.

In de afgelopen 12 jaar dat ik nu train heb ik zelf gigantisch veel fouten gemaakt. Als ik om mij heen kijk in de sportschool zie ik hele groepen vol mensen die ook maar wat doen, zonder een doordacht plan. De kennis en kunde ontbreekt bij veel mensen om hun doelen te behalen.

Behoor jij tot één van onderstaande groepen? Dan kan ik jou helpen!
– beginnende sporters,
– sporters die weer starten na een lange tijd niet gesport te hebben,
– sporters die al enkele jaren trainen maar het maar niet lukt om hun doelen te behalen,
– amateur sporters (voetballer/basketballer etc.) die voor hun sport sterker moeten worden of hun conditie moeten verbeteren,
– sporters die een bepaalde fitheidstest moeten afleggen.

Waarmee kan ik jou helpen?
– afvallen / vet verliezen,
– spiermassa opbouwen,
– kracht opbouwen,
– conditie verbeteren.

Op basis van een uitgebreide intake stel ik jou trainingsprogramma op wat helemaal is afgestemd op jou persoonlijke omstandigheden. Hierin wordt rekening gehouden met oefening selectie, volgorde en progressieve overbelasting. Omdat een correcte uitvoering van de oefeningen voorop staat bied ik analyse en feedback van jou trainingsvideo’s.

Ook jou voedingsinname pakken wij samen aan. Ik leer jou hoe jij je voeding moet bijhouden en leer jou om betere voedselkeuzes te maken. Je krijgt duidelijke richtlijnen voor calorieën en macronutriënten (eiwitten/vetten/koolhydraten). Op deze manier leer jij zelf om flexibel te blijven en resultaten te boeken zonder dat je je moet houden aan een absurd eetschema. Een goede mentale relatie met voeding staat voorop. Op deze manier leer je snel zelfstandig goede keuzes te maken zodat je niet afhankelijk bent van een schema.
Als jij graag toch een vast eetschema wilt is dat ook mogelijk, dan stel ik op basis van jou wensen en voorkeuren een voedingsschema op wat ik wekelijks aanpas om de variatie er in te houden.

Wekelijks hebben wij een check-in moment waarbij we de voortgang bespreken en aanpassen waar nodig. Hier kijk ik niet alleen naar het gedeelte training en voeding maar naar jou lifestyle in zijn geheel zoals jou stress-, activiteits- en slaapniveaus.

Via de app kun je mij 24/7 vragen stellen die ik zo snel mogelijk zal beantwoorden.
Mijn doelstelling is om niet een coach te zijn die alleen zegt wat je moet doen, maar om jou te leren waarom je iets doet.

Expertise

 • Burning fat
 • Endurance training
 • Gaining muscle mass
 • Gaining strength
 • Gaining weight
 • Getting fit
 • Getting ripped
 • Losing weight

Opleidingen

 • Personal Trainer

Lessen

 • Online Coaching

Beoordelingen

Deze coach heeft nog geen beoordelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *