fbpx
Richard Haex

Richard Haex

Personal Trainer (NASM)
Nederweert

Over Richard Haex

Mijn naam is Richard Haex en sinds 1999 ben ik werkzaam in de fitnessbranche. In de loop der jaren heb ik volop kennis en ervaring opgedaan, hierdoor kan ik mensen trainen om zo het beste uit zichzelf te halen. Het is mijn doel om mensen te laten ervaren wat beweging kan doen voor lichaam en geest. Ik weet uit ervaring dat iedereen vooruitgang kan boeken en plezier kan krijgen in sporten. We hebben allemaal het recht om, zowel van binnen als van buiten, te stralen. En hier help ik graag aan mee!

Wil je fit worden, wat kilo’s kwijt voor je bruiloft of een vakantie of preventief aan je gezondheid werken, het is hier allemaal mogelijk. Fitness en gezondheid is mijn passie en ik ben blij dat ik dagelijks mensen sportief kan begeleiden. De mogelijkheden qua training zijn zeer uiteenlopend. Zo geef ik trainingen bij mensen thuis, op locatie of in sportcentra. Mijn ervaring is dat trainingen op de basismanier het beste resultaat geven en vaak ook het meest leuk zijn. Back to Basics! Mijn trainingen zijn naast afwisselend ook erg praktisch; er hoeven geen dure apparaten aangeschaft worden. Dit scheelt dan weer in de kosten en mogelijkheden.

Het is mogelijk om op elke locatie mensen te trainen en motiveren. Hou je niet van pottenkijkers, dan trainen we indoor, wil je liever in het bos sporten? Ook dat is mogelijk. Ik geef trainingen in de omgeving van Weert, Eindhoven en Roermond.

Expertise

  • Endurance training
  • Gaining strength
  • Losing weight

Opleidingen

  • Personal Trainer (NASM)

Lessen

  • Personal Training
  • Small Group Training

Beoordelingen

Deze coach heeft nog geen beoordelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *