fbpx
Sander Kluijtmans

Sander Kluijtmans

Voeding en diëtiek
Tilburg

Over Sander Kluijtmans

Online Diëtist @ Blijvend afvallen: het programma waarbij je in 12 weken afvalt en leert af te vallen in één!

Ben jij het zat om steeds weer opnieuw te gaan diëten, voedingsmiddelen te eten die je neus uit komen en geen blijvend resultaat te behalen? Voel je je regelmatig uitgeput, energieloos, of moe? Dan is de kans groot dat je lichaam niet de juiste voeding krijgt die het nodig heeft.

Dan heb ik goed nieuws voor jou! Ik als diëtist ga jou niet alleen helpen met afvallen, ik ga er ook voor zorgen dat jij alle ins en outs omtrent vetverlies onder de knie krijgt, waardoor de kilo’s er daadwerkelijk afblijven. Je ontwikkelt een levenslang gezond voedingspatroon die je de rest van je leven kunt volhouden.

Klinkt het te mooi om waard te zijn? Misschien wel, je zult namelijk leergierig en geduldig moeten zijn. Om heel eerlijk te zijn, nee een duurzame leefstijlverandering is niet makkelijk! Het is een proces van vallen en opstaan, vaardigheden verbeteren en evalueren. Maar na verloop van tijd worden nieuwe gewoontes een automatisme en val je blijvend kilo’s af! Met mijn hulp en kennis kan ik jouw leven voor eens en voor altijd veranderen. Zullen we er samen voor gaan?

www.blijvend-afvallen.nl

Expertise

  • Burning fat
  • Losing weight

Opleidingen

  • Voeding en diëtiek

Lessen

  • Online Coaching

Beoordelingen

Deze coach heeft nog geen beoordelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *