fbpx
Thjalda Kerkstra

Thjalda Kerkstra

Gewichtsconsulent
Heerenveen

Over Thjalda Kerkstra

Herken je dat? Dat je op de weegschaal staat, je naar die getallen kijkt waarvan ze alle drie eigenlijk voor jou net even te hoog zijn en er weer zo’n negatieve wervelwind door de hoofd heen jaagt omdat je gister toch zo je best hebt gedaan en die koek bij de koffie heb overgeslagen. ‘Het heeft dus helemaal geen toegevoegde waarde dat ik die koek laat staan, want ik zie toch geen verschil’ hoor ik je denken. Ik herken je wel, if been there. Overal om je heen lopen slanke en gelukkige mensen rond, en ik dacht alleen maar: ‘waarom kunnen mensen zo slank zijn terwijl ze de hele dag ongezonde dingen eten? en waarom kom ik van het kijken naar een stukje chocola al aan?

Jaren vond ik het lastig om aan het perfecte plaatje te voldoen, waarom? Omdat dat onrealistische ‘perfecte plaatje’ overal te vinden is: paspoppen, bikini reclames, magazines, modellen en ga zo maar door. Het perfecte kledingmaatje wordt overal aangekondigd als het realistische beeld, maar dat is het realistische beeld niet! Het realistische beeld is dat meer dan de helft van de mensen in Nederland struggled met dit zelfde probleem en het ‘perfecte plaatje’ nodig eens aangepast moet worden naar realiteit.

Ik wil jou helpen met het vertrouwen in jezelf en het bereiken van een gezond gewicht op een gelukkige en gezonde manier zodat jij weer trots kan zijn op wie je bent en wat je hebt bereikt en dat dat zogenoemde ‘perfecte plaatje’ niet jou perfecte en realistische plaatje is.

Expertise

  • Gaining weight
  • Getting fit
  • Losing weight

Opleidingen

  • Gewichtsconsulent

Lessen

  • Online Coaching

Beoordelingen

Deze coach heeft nog geen beoordelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *