fbpx
Tony Ashek

Tony Ashek

Fitnesstrainer A
Giesbeek

Over Tony Ashek

Mijn naam is Tony Ashek. Ik ben 49 jaar oud, ik ben half Nederlands en half Syrisch. Ik heb de meeste tijd van mijn leven in Amerika gewoond. Ik woon nu 5 jaar in Nederland. Toen ik hier kwam kon ik helemaal geen Nederlands spreken. Toen ik hier 1 maand begon ik met een cursus Nederlands. Waarvan ik er nu 3 heb gevolgd. Meteen daarna begon ik met het studeren voor fitness A. Fitness is mijn hobby en ik kon zo meteen makkelijk Nederlands leren. Ik heb in april 2015 mijn eerste Start 2 Move-diploma gehaald. Van Start 2 Move heb ik ook nog het voeding diploma gehaald in 2015. Ik heb kennis gemaakt met de fitnesswereld toen ik heel lang geleden in Amerika woonde.
Ik heb mijn eerste competitie in body building gedaan in het jaar 2000. ik eindigde op de derde plek. Daarna heb ik aan nog 5 competities mee gedaan en werd ik 2de, 4de, 1ste, 2de en daarna 3de in de laatste competitie. Ik vind de fitness wereld heel erg leuk, om veel kennis op te doen over het trainen, gezond leven, gezond eten, leuk om met mensen om te gaan, en vooral leuk om fit te blijven.
Toen ik begon met studeren voor Fitness A liep ik stage bij Body control in Doesburg. Daar heb ik cliënten getraind, zowel jong als oud. Ik vind het super gezellig en leuk om mensen te begeleiden. Aan de ene kant ben ik trainer maar aan de andere kant ben ik ook een luisterend oor voor mijn cliënten op sociaal vlak en luister naar hun verhalen. Deelnemen aan de Fitness A cursus was voor mij een goede manier om meer kennis te vergaren over het trainerschap.
Ik ben goed getraind, en ik heb voldoende ervaring in het beoefenen van oefeningen. Ik beschik over voldoende kennis over fitness, training, en gezond eten. Ik train klanten bij “Body control” dit is een sportschool in Doesburg. Ik kan goed omgaan met klanten, kan goed met ze communiceren en ik kan ze begeleiden.
Ik heb de volgende diploma’s:
Fitness A diploma van Start2Move
Voeding diploma van Start2Move
Diploma in personal nutrition van the Shaw academy
Diploma in sport and nutrition van Shaw academy.
Fitness B /Start2Move
Pilates trainer maat 1 / Start2Move
Sport en voeding / Start2Move
Sport voeding supplementen en anti doping/ Start 2 move
Bootcamp trainer 2.0
Functional training specialist
Voeding begeleiding / body support
Muscle up / body support

Expertise

  • Endurance training
  • Gaining muscle mass
  • Losing weight

Opleidingen

  • Fitnesstrainer A

Lessen

  • Personal Training
  • Small Group Training

Beoordelingen

Deze coach heeft nog geen beoordelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *