fbpx

Ben jij teveel bezig met alle administratie rompslomp in jouw crossfit box? En verlies je het overzicht van de aanwezigen per les? Dan biedt Fitsociety de oplossing. Automatiseer administratieve taken, laat klanten handig inchecken in lessen via 1 handige app, maak WOD’s in een handomdraai en vergroot je online zichtbaarheid.

Het complete pakket voor jouw Crossfit box

Vul jouw lesrooster en beschikbare plekken in zodat jouw leden inzicht krijgen wanneer ze kunnen trainen. Alle aanmeldingen worden voor jou zichtbaar in jouw partner omgeving, waar je ook bent, zowel op jouw laptop als via de smartphone.

Waarom Crossfit boxen Fitsociety gebruiken

Bespaar kostbare tijd
– Digitaal lesrooster
– Geen papierwerk
– Automatiseer betalingen

Laat jouw Crossfit box groeien
– Vergroot je online zichtbaarheid
– Ontvang nieuwe leden
– Vul lege plekken

Controle met de beste tools
– Maak WOD’s voor elk lid afzonderlijk
– Coach ook op voeding
– Chat via de ingebouwde Fitsociety Messenger

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk

Onze software is zonder uitleg te gebruiken. We bieden alle functies die jij nodig hebt om jouw Crossfit box te runnen, zonder dat je een handleiding hoeft te lezen. Zo kun jij doen wat jij het liefste doet.

Ontmoet jouw digitale assistent

Of je nu alleen werkt of in een team; Fitsociety staat klaar voor jou. Eenvoudig maar zeer effectief.

Lesrooster en check ins

Laat leden eenvoudig inchecken in de lessen. Alle aanmeldingen zijn voor jou, overal zichtbaar.

Trainingsschema’s

Maak WOD’s of trainingsschema’s met onze oefeningen database of leg jouw eigen oefeningen database aan met jouw eigen foto’s en video’s. Sla schema’s en WOD’s op voor later gebruik.

Voedingsschema’s

Stel voedingsplannen samen met weekmenu’s. Plan deze in en laat leden hun voeding tracken. Laat leden hun eigen recepten aanmaken in de app of voedingsmiddelen tracken met de ingebouwde database met barcode scanner.

Betalingen

Ontvang iDeal betalingen voor de aanschaf van strippenkaarten of andere producten. Automatiseer automatische incasso’s en facturatie. Laat klanten producten kopen in de webshop.

Online zichtbaarheid

Word zichtbaar voor meer dan 2 miljoen jaarlijkse bezoekers op Fitsociety.nl. En heb je legen plekken in de les? Vul deze in en ontvang nieuwe leden in je lessen.

Financieel inzicht

Analyseer jouw omzet per maand, kwartaal of per jaar. Krijg inzicht in de best lopende abonnementen en producten. Jouw BTW aangifte doe je in 1 oogopslag.

Zij gingen jou voor

Referenties

Meer weten? Plan een telefonische demo

Ons support team neemt contact met je op wanneer het jou uitkomt.

Gratis en Soepel overstappen

Maak in 1 stap jouw gratis account aan en probeer Fitsociety tot en met 3 klanten helemaal kostenloos. Indien je overtuigd bent kun je upgraden naar een betaald account en wij verzorgen de overstap van jouw leden voor je.