fbpx

Zoek naar Personal Trainers & Sport Bedrijven

Op zoek naar deskundige begeleiding voor jouw gezondheid? Op deze pagina kun je gemakkelijk een coach of bedrijf vinden die aansluit bij jouw specifieke behoeften. Heb je liever dat wij je helpen bij het zoeken naar een geschikte coach? Meld je dan gratis en vrijblijvend aan voor onze personal trainer matching.

Coach naam
Plaats

Waar bent u naar op zoek

Coach type

Lessen

Expertise

Onze selectie personal trainers

Philip Pijpers

Arnhem
Personal Coach
Directie YOU The Gym
Bekijk deze Coach

Gymtogether Jouw Plan op Maat

Santpoort-Noord
Personal Coach
Mijn naam is Tom Dekker. Ik ben jouw online coach voor al je vragen! 🙂 Gymtogether staat voor een enorme passie voor het sporten met als doel; om zoveel mogelijk mensen een gezondere en bewustere leefstijl aan te laten nemen.
Bekijk deze Coach

Inez Schuitema

Groningen
Personal Coach
Personal Trainer sinds 2014. Gespecialiseerd in het ontwikkelen van individuele trainingsprogramma’s. Trainen aan de hand van wetenschappelijk bewezen informatie, zonder bullshit.
Bekijk deze Coach

A Alsayed Sulaiman

Rotterdam
Personal Coach
Als sporttrainer heb ik veel ervaring door de grote variatie in banen die ik heb gehad. Zo ben ik actief als fitness-trainer, organiseerde ik sportevenementen met een team en geef ik wekelijks sportlessen of dagelijks waar je zelf uitkomt, Ik vind het uitdagend om mensen te helpen bij het sporten en verbeteren van hun levensstijl. […]
Bekijk deze Coach

Josanne Post

Koog a/d Zaan
Personal Coach
Trainingen aangepast aan jouw doelen. Fit worden? Afvallen? Spiermassa bouwen? Ik maak een plan van aanpak waarmee jij gegarandeerd je doel behaalt. Zowel indoor als outdoor trainingen mogelijk, individueel als in groepsverband. Regio Zaanstreek.
Bekijk deze Coach

John van Vianen

Beek
Personal Coach
John van Vianen is Personal Trainer en Eigenaar van PURE PROGRESS. Deze reus behandeld al zijn cliënten op een persoonlijke en professionele manier. 100% commitment is wat je altijd van hem kunt verwachten. Hij maakt niet alleen een passend plan bij de doelstelling die jij voor ogen hebt, maar zorgt er vooral voor dat jij […]
Bekijk deze Coach
1 2 3 42