fbpx
 • Home
 • >
 • De FITsociety software voor personal trainers

Alles-in-één software voor personal trainers

Met de nieuwe FITsociety software sta je als personal trainer direct in contact met jouw klanten die de FITsociety app gebruiken. Vaak wordt FITsociety daarom ook gezien als personal training software, maar het platform van FITsociety is meer dan alleen een stukje software.

hero
img-04

De meest complete personal training software

Veel software voor personal trainers lossen vaak 1 of 2 problemen op. Vaak heeft de software een sterke focus op administratie en betalingen of ze lossen het probleem voor de coaching op.

Met de nieuwe FITsociety software voor PT’ers bieden we een compleet pakket aan: dus zowel coaching als automatisering van betalingen en nog meer. Wij zijn van mening dat je als personal trainer niet 2 of 3 verschillende pakketten wilt gebruiken en dat je daarom graag 1 omgeving wilt voor zowel je klantencontacten als de administratie.

14 dagen gratis uitproberen
s-image-01

De alles-in-één oplossing voor jou als personal trainer

 • iOS en Android app om je klanten in te begeleiden
 • Voedingsschema’s, inclusief eigen weekmenu’s
 • Trainingsschema’s, inclusief eigen oefeningen met video’s
 • Communicatie via de FITsociety Messenger
 • Ledenadministratie
 • Lessen boeken en betalen
 • Betalingen via iDeal, automatische incasso en strippenkaarten
 • Progressie metingen
Probeer het nu 14 dagen gratis
hero-img

iOS en Android app om je klanten in te begeleiden

De FITsociety Coaching App, onderdeel van de personal training software, biedt trainers de mogelijkheid om hun coaching naar een hoger niveau te tillen. De app die beschikbaar is voor zowel iOS als Android, laat trainers de app personaliseren met hun logo en huisstijl. Het biedt realtime tracking van klantprestaties, inzicht in trainings- en voedingsresultaten en directe communicatie via chat. Dit verbetert niet alleen de efficiëntie in coaching maar verhoogt ook de professionaliteit en klanttevredenheid.

Probeer het nu gratis
s-image-03

Voedingsschema's maken

De FITsociety personal training software biedt een omgeving waarin je calorieberekeningen met macroverdelingen kunt maken en waarin je complete voedingsschema’s kunt maken. Omdat de klanten zelf hun gegevens invullen in de FITsociety app, heb je altijd de juiste gegevens bij de hand. Met een aantal simpele tools en ingebouwde calculators kun je binnen enkele seconden al een calorieberekening naar de klant sturen.

Naast het maken van een calorieberekening kun je ook compleet gedetailleerde weekmenu’s maken die de klant direct in de app te zien krijgt. Deze weekmenu’s zijn op te slaan en later nogmaals te gebruiken. Zo kun je een vegan menu samenstellen en deze later nog eens toepassen bij een andere klant, waarbij je alleen maar de hoeveelheden hoeft aan te passen.

14 dagen kosteloos uitproberen
about-product

Trainingsschema's maken

De FITsociety software biedt personal trainers een krachtig hulpmiddel voor het creëren van op maat gemaakte trainingsschema’s via de FITsociety App. Deze tool helpt trainers bij het ontwikkelen van gepersonaliseerde trainingen, afgestemd op de unieke doelen van elke klant. Met toegang tot meer dan 1.000 fitnessoefeningen, kunnen trainers eenvoudig en efficiënt schema’s opstellen en toewijzen. De app biedt ook mogelijkheden voor het toevoegen van eigen oefeningen en instructievideo’s. Dit alles draagt bij aan een verbeterde trainingservaring en betere resultaten voor klanten.

Probeer het nu zelf 14 dagen gratis
img-04

Ledenadministratie

De FITsociety software is een alles-in-één oplossing voor personal trainers. Het biedt functionaliteiten zoals het beheer van abonnementen en strippenkaarten, geïntegreerde betalingen via Mollie en gemakkelijke facturatie. De software verhoogt klantbetrokkenheid en ondersteunt de verkoop van fysieke producten en abonnementen via de app. Bovendien maakt het samenwerken met meerdere coaches binnen één account mogelijk, wat bijdraagt aan een gestroomlijnde administratie en verbeterde klantinteractie.

Probeer het 14 dagen gratis
s-image-02

Communicatie via de FITsociety Messenger

Communicatie is essentieel, ook voor personal trainers. Veel van de huidige oplossingen op dit vlak zijn niet toereikend waardoor trainers overgeleverd zijn aan mail of whatsapp voor de communicatie met hun klanten. Als de communicatie te veel wordt, zie je soms door de bomen het bos niet meer en is het overzicht moeilijk te behouden.

In de FITsociety software zit een ingebouwde chat omgeving, die exact werkt zoals je gewend bent van Facebook en Whatsapp. Je kunt dus zelf bepalen hoe en wanneer je reageert op de berichten van klanten. Je kunt 1 op 1 chatten met jouw klanten, maar je kunt ook een groepschat aanmaken en daarin alle mededelingen doorgeven. Daarnaast heb je altijd alle gegevens bij de hand, zodat je adequaat in kunt spelen op de vragen van de klanten.

14 dagen gratis proberen
img-05

Lesrooster: boeken en betalen

Jouw rooster kunnen bepalen en managen is essentieel voor je werk als PT’er. Zeker als je 1 op 1 les geeft of groepslessen aanbiedt. In het dashboard van FITsociety kun je eenvoudig jouw beschikbare uren opgeven in een digitaal lesrooster. Per blok kun je aangeven om welke les het hier gaat en welke tarieven qua prijs en strippen hiervoor gelden. Dat betekent dat je maar 1 keer jouw rooster in hoeft te voeren en dat klanten zich eenvoudig kunnen aanmelden voor de lessen via de FITsociety app.

Betalen met iDeal of Strippen gaat gewoon via de app, dus je hebt daar geen omkijken naar.

Probeer de PT software gratis
img-01

Betalingen ontvangen en financiële rapportages

Veel trainers vallen vaak over hoeveel administratieve werkzaamheden er gepaard gaan met het runnen van hun PT business. Het is natuurlijk niet iets waar je heel blij van wordt, maar wat wel moet gebeuren. In het FITsociety Coaching Dashboard handelen we alle betalingen voor de trainers af, dus eenmalige betalingen, strippenkaarten en automatische maandelijkse incasso’s voor abonnementen.

Elke betaling wordt keurig verwerkt in het financieel dashboard waar je per maand, per product en per klant kunt zien wat je verkocht hebt.

Probeer het nu gratis 14 dagen
s-img-15

Progressie meten

Wil je metingen van je klanten ontvangen om hun progressie bij te houden? Of wil je nieuwe foto’s zien voor de shape updates? Klanten kunnen deze eenvoudig zelf uploaden via de app en alles wordt zichtbaar in jouw dashboard. Je kunt in het dashboard 2 foto’s naast elkaar zetten zodat je de progressie in detail met elkaar kunt vergelijken.

14 dagen gratis uitproberen

Veel gestelde vragen van Personal Trainers

FITsociety biedt een geïntegreerde softwareoplossing voor personal trainers, inclusief klantbeheer, trainingsschema's, voedingsplannen, en administratie.

Ja, de software is compatibel met zowel iOS als Android apparaten.

Zeker! Personal trainers kunnen de software personaliseren met hun eigen logo en huisstijl, dit kun je eenvoudig doen via je eigen dashboard.

Ja, er is een ingebouwde messenger voor directe communicatie met klanten.

Klanten kunnen hun training- en voortgangsgegevens bijhouden in de app.

De software bevat functies voor het creëren en beheren van trainingsschema's.

Ja, de software biedt tools voor het maken en beheren van voedingsplannen.

Ja, het is geschikt voor het beheer van meerdere locaties en trainers.

Er is integratie met diverse betalingssystemen voor eenvoudige financiële afhandeling.

Je kunt de FITsociety software 14 dagen helemaal gratis uitproberen! Klik hier om te starten.
online_coach2

Tevreden klanten spreken voor ons

Ellen Hofmans

"Door het gebruik van FITsociety heb ik overzicht. Online coaching, administratie en agenda voor offline coaching alles bij elkaar. De snelle schakeling wanneer je graag iets anders ziet in de werking van de app, is ontzettend fijn!"

Tom Dekker

"Het gebruik van de app is gemakkelijk en biedt tal van opties. Voor onze business meer dan voldoende, daarnaast gemakkelijke communicatie en vlotte afhandeling van problemen. Ik raad dit elke personal trainer of online coach aan"

Serapis Janga

"Een geweldige app waar vraag en aanbod inderdaad samen komen. Voeding, trainingschema’s en live chats met cliënten zijn eenvoudig na te lopen. Super app! Zeker weten een aanrader voor trainers en sporters die trainers zoeken."